Voetbal - Sponsoring

Beste leden, ouders, sympathisanten

Vlug Vooruit voetbal groeit op alle vlakken! Dit doen we niet alleen op sportief vlak met de uitbreiding van onze jongens- en meisjeswerking, maar ook op organisatorisch vlak. Om deze groei verder mogelijk te maken is het voor onze club van groot belang op financieel vlak de nodige stappen vooruit te zetten.

Daarom zijn we vanaf dit jaar gestart met een volledig nieuwe sponsorwerking. Dit willen we op een eigentijdse en vernieuwende manier doen om de lokale bedrijven bij onze club te betrekken. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

We hebben ervoor gekozen om deze sponsoring zeer toegankelijk te maken om zoveel mogelijk ondernemingen de kans te geven mee deel uit te maken van dit verhaal. U kan al sponsor worden vanaf een bedrag van €50.

Uw bedrijf in de kijker zetten kan zowel online via onze sociale media en website, als met banners langs het terrein. Uw pakket is volledig zelf samen te stellen naar wens.

Bent u zelf actief in een onderneming die graag een steentje wilt bijdragen aan de groei en toekomst van onze club of kent u mensen in uw omgeving die hier mogelijks interesse in hebben? Neem dan zeker een kijkje in de bijlage met alle verschillende mogelijkheden, en deel deze mail gerust.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren per mail of telefonisch.
Allemaal samen kunnen we helpen voor een mooie toekomst van Vlug Vooruit voetbal!

E-mail: sponsoring@vlugvooruit.be
Tel.: +32 499 13 62 40 (Cedric De Bock)

Roma
De Vischmijn
Thissen
Fidimco
Mondovino
TipTop
MXM
Stanno
Bajram