Voetbal

 

Onze Missie

VLUG VOORUIT VOETBAL heeft de ambitie om een kwaliteitsvolle jeugdopleiding aan te bieden, aan zoveel  mogelijk kinderen, onafhankelijk van hun achtergrond en hun sociale klasse, uit de regio en dit met de juiste waarden en normen. Voetballen moet voor elk kind mogelijk zijn.

Door onze gestructureerde Jeugdopleiding bestaat het vaste voornemen om zoveel mogelijk jeugdspelers te laten doorstromen naar onze eerste ploeg.

Via andere sporten wil VLUG VOORUIT VZW tegemoet komen aan het sociale aspect en het verenigingsleven in Merksem en omgeving , dit alles met een duidelijk gezond afgelijnd budget per afdeling.      

 

Onze Visie

Door een kwaliteitsvolle jeugdopleiding o.l.v. een Verantwoordelijke Jeugdopleiding en bij  voorkeur opgeleide jeugdtrainers in alle leeftijdsgroepen, door systematisch jeugdplannen van de speelfase, coördinatiefase, puberteitsfase en wedstrijd-win fase gestructureerd in elkaar te laten vloeien wil VLUG VOORUIT de eigen spelers de voorkeur geven om in ons fanion team basisspeler te worden voor er wordt gekeken naar spelers van andere clubs die zich spontaan aanbieden.

Via dit opleidingsplan (onder andere individuele en linietrainingen op latere leeftijd)  wil de jeugdopleiding een toegevoegde waarde creëren voor de club.  Wij staan voor een jeugdopleiding waar opvoeding en discipline hoog in het vaandel staan.