Voetbal - Home voetbal
Banner Home

Welkom op de afdeling voetbal van Vlug Vooruit!

 

Hartelijk welkom bij de voetbalafdeling van Vlug Vooruit.

Onze afdeling is de roots van de club.  Opgericht in 1945 en uitgebreid in 1970 met een jeugdafdeling. Vanaf 2014 spelen meisjes en dames hun eigen competitie.

We bieden voetbal aan voor iedereen, jongens en meisjes, dames en heren.
Vanaf de leeftijd van 4 jaar tot de oudste veteraan kan je bij ons terecht om te voetballen.

We spelen in competitieverband bij Voetbal Vlaanderen, zowel competitief als recreatief.
Onze jeugdploegen spelen gewestelijk en 1 damesploeg komt uit in de provinciale reeks.
2 veteranenploegen, 1 damesploeg en 3 seniorsploegen spelen recreatief.  Ons 1ste elftal bij de mannen speelt in de 4de afdeling van de recreatief-competitieve competitie.

Heb je interesse om bij ons te komen voetballen, dan kan dit. Voor de jeugd, zowel jongens als meisjes, bieden wij per leeftijdsgroep trainingen en competitiewedstrijden aan.

 

Hoe kan ik lid worden?
Klik links op dit scherm op “contact” en vul het formulier in. Je wordt zo vlug mogelijk gecontacteerd met details over de trainingen.
Het is wel de bedoeling dat  nieuwe spelers en speelsters eerst een “testtraining” meedoen. Daarna kan er in overleg met de speler/ouders en de trainer beslist worden om aan te sluiten.

 

We hopen om jullie te mogen ontmoeten “at Emperor’s Corner”.

Trainer of trainster gezocht !

Save the date (part 3)

Voor meer nieuws over 20 augustus? Klik op volgende link:

 

 

Save the date (part 2)

Save the date

 

 

Spaghetti op VV

Ruil jouw gespaarde Delhaize SuperPlus-punten in voor een schenking aan Vlug Vooruit!

Sorry, we hebben je al 1.000 keer uitgelegd hoe je Kon. SV Vlug Vooruit kan steunen door online te shoppen. Maar nu komen wij weer met iets nieuws en baanbrekends af.

Trooper en Delhaize slaan de handen in elkaar om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via de SuperPlus-punten, dat zijn de punten die je automatisch bij Delhaize spaart met je aankopen. Iedereen die weleens zijn winkelkarretje vult bij Delhaize kan ervoor kiezen zijn SuperPlus-punten in te ruilen voor een schenking aan een Troopervereniging of goed doel naar keuze.

Hoe doe je dat?

1. Je gaat winkelen bij Delhaize. 

2. Je spaart automatisch SuperPlus-punten.

3. Tik in je MyDelhaize-app onder ‘punten’ op het Trooper-logo. Indien je via delhaize.be gaat, vind je je ‘punten’ terug onder jouw profiel. 

4. Selecteer je favoriete vereniging.

5. In ruil voor je SuperPlus-punten schenkt Delhaize, via Trooper, een donatie aan je vereniging.

Of op: https://www.trooper.be/nl/delhaize?utm_source=Sendgrid&utm_medium=email&utm_campaign=website 

Heren Recreatief Afdeling 3 A (13 ploegen).

VC Mortsel OG A, Deurne OB A, KSV Vlug Vooruit, FC Harrows, SV Groenendaal, VC OLSE, Seamens Chile, FC Turkgucu, Anadolu Antwerpen, BH Ljiljani, FC Balkan, Antwerp Thunderdogs en Arakora.

Reeksindelingen vrouwen

Dames 3e Provinciale A (11 ploegen).
Berchem Sport B, KFC Nijlen A, K Noordstar VV, FC Netezonen A, KSK Heist B, KFC Berendrecht A, KFC Broechem, Zennester Hombeek, FC Oppuurs, VC Immer Oost en KSV Vlug Vooruit A.

Dames 4e Provinciale A (17 ploegen).
Lyra-Lierse Berlaar, City Pirates Antwerpen, KFC Schoten A, KFC Schoten B, KVV Ternesse, KFC Lint, KFCV Wintam,
K Reet SK, KFC Berendrecht B, SC Mechelen B, Davo Puurs B, Sporting Club Duffel, Ik Dien B, SV Noorse B, KSV Vlug Vooruit B, Vremde en FC V.D.P. B.

Dames Recreatief Afdeling C (13 ploegen).

KFC Wuustwezel, KFC Nijlen, K Berg-Op Beerzel, K Reet SK, GFA Sinaai, VC Mortsel OG, Cantincrode B, Groenenhoek B, SV Noorse B, S.A.V.A., KSV Vlug Vooruit, VV Duffel B en Den Orgel B.

Beste lid, beste ouders,

Vlug Vooruit maakt werk van het nieuwe seizoen. Hopelijk kan dit er opnieuw e?e?n worden waarin we de corona-miserie van het afgelopen jaar achter ons kunnen laten. Graag willen wij jullie volgende informatie hieromtrent al doorgeven.

Lidgeld: hoeveel en wanneer?

Ondanks de financie?le beslommeringen van het afgelopen jaar heeft het bestuur ervoor gekozen om de lidgelden niet te verhogen. De verschillende tarieven per leeftijdscategorie blijven dus van toepassing en zullen nog worden gecommuniceerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vragen wij om het lidgeld pas vanaf begin augustus te storten op het gekende rekeningnummer (BE47 9794 2659 4180). We zouden de bestaande leden dan wel willen vragen om dit ten laatste op 31 augustus in orde te brengen. Afbetaling in op voorhand afgesproken stukken is ook nog steeds mogelijk. Indien na 31 augustus het lidgeld nog niet werd betaald, zal voor bestaande leden een administratieve kost van 30 Euro worden bijgerekend die nodig is om de registratie bij Voetbal Vlaanderen opnieuw in orde te maken.

Volgend seizoen

Vlug Vooruit moet begin mei reeds opnieuw ploegen inschrijven voor het nieuwe seizoen. Gelieve voor 7 mei aan je ploegbegeleider/coach te laten weten of u/uw kind ook volgend seizoen aangesloten wenst te blijven bij Vlug Vooruit of niet.

Indien er hiervoor voldoende interesse zou bestaan onder de leden, wil het bestuur bekijken of het mogelijk zou zijn om voor de start van het nieuwe seizoen (weekend van 22 augustus) om afzonderlijk voor de jeugd en de volwassenen een clubevenement te organiseren. Indien dit zou doorgaan, zal dit aanbod uiteraard enkel gelden voor de spelers/speelsters wiens lidgeld afgelopen seizoen volledig in orde was! Ook nieuwe spelers wiens lidgeld tegen dan in orde zal zijn, kunnen hieraan deelnemen.

Voor de leden van onze jeugdteams zou er een oefenwedstrijd op Vlug Vooruit georganiseerd kunnen worden gekoppeld aan een maaltijd.

Ook voor de leden van onze senior-, dames- en veteranenteams zou onze club een sportief evenement gekoppeld aan een hapje willen organiseren mits de nodige belangstelling hiervoor.

Het organiseren van deze events is uiteraard deels afhankelijk van de door de overheid toegestane omstandigheden en ook of er voldoende interesse voor zou bestaan onder de leden.

Vlug Vooruit online

Volg zeker ook verdere berichten op onze website (www.vlugvooruit.be) en Facebookpagina.

Het voetbalbestuur van Vlug Vooruit wenst alvast iedereen een deugddoende zomer toe en een succesvol volgend voetbalseizoen toe. Wij hopen om zoveel mogelijk van onze leden dan opnieuw te mogen begroeten op de club!

Bestuur voetbal Vlug Vooruit

Toezichter of scheidsrechter

Onze school is op zoek naar toezichters/ scheidsrechters op ons voetbalveldje tijdens de middagpauze op  
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telkens van 12.20 tot 13.20 u. 
Dit kan voor 1 of meerdere dagen tijdens dit en/of volgend schooljaar. 
Kandidaten kunnen als vrijwilliger een onkostenvergoeding ontvangen van 10 euro per dag.
 
Koen van Geel
Directie 
Sint-Jozef
Winkelstap 108
2170 Merksem
tel : 03 645 99 15

ING België

De Red Flames stellen de winnende clubs voor die volgend seizoen kunnen rekenen op de steun van ING België om vrouwenvoetbal in België te promoten!

Onze club behoort tot de winnaars!

Beste chocoladeliefhebber

 

De chocoladeactie van Vlug Vooruit is afgelopen en dankzij jullie steun kunnen we spreken van een enorm succes. Waarvoor 480x bedankt!

De huidige corona-regels zorgen ervoor dat er bij de afhaling wat extra maatregelen komen kijken. We vragen om deze goed op te volgen voor ieders gezondheid. Zo kunnen we binnenkort samen terug iets drinken op het terras van Vlug Vooruit.

In bijlage kan je 2 afbeeldingen vinden:

 • Routeplan voor afhaling
 • Enkele belangrijke regels

Wij vragen om beide afbeeldingen goed te bekijken voor u de chocolade komt afhalen.

U kan terecht op Vlug Vooruit tijdens volgende momenten:

 • Vrijdag 19/03 van 18u tot 21u
 • Zaterdag 20/03 van 14u tot 18u
 • Zondag 21/03 van 10u tot 14u

Indien er nog verdere vragen zijn rond de afhaling geef je maar een seintje. Dit kan via mail naar sponsoring@vlugvooruit.be of via onze sociale media.

meisjesvoetbal Antwerpen 

STEUN VLUG VOORUIT VOETBAL MET ONZE CHOCOLADEACTIE!

Onze club kan tijdens de huidige pandemie elke manier van steun goed gebruiken.
Geen betere manier om dit te doen dan te genieten van de verschillende chocoladeproducten aangeboden door Côte d’Or.
Een pakket bestaat uit 6 verschillende lekkernijen en kost slechts €9,50!
Hoe plaats ik een bestelling?
Geef uw bestelling door via: https://forms.gle/LZtccewn22tbeUak7
Bekijk ook zeker alle info omtrent de betaling. Verdere info omtrent bestelling en afhaalmomenten vind je via bovenstaande link.
WIN-actie!
Vlug Vooruit schenkt een dranktegoed van €50 aan het lid dat de meeste pakketten verkoopt. Deze drankbonnen kunnen worden gebruikt in de kantine van Vlug Vooruit.
Laat dus zeker uw naam doorgeven bij de bestelling en wie weet ben jij wel de winnaar.
Voor updates over de verkoop:
https://www.facebook.com/events/1175776072842392
De actie loopt tot en met zondag 7 maart.

Nieuwe regeling

Beste spe(e)l(st)er, beste ouder,

Deze week is voor de periode van de maand februari een nieuwe regeling in verband met de groepsbubbels op training van start gegaan op initiatief van de overheid.

Wat was de situatie voordien?

Alle jeugdspelers t/m 13 jaar oud mochten in groep trainen in een vaste bubbel van max. 50 spelers. Contact met andere groepsbubbels moest worden vermeden.

Wat is de situatie nu?

Alle jeugdspelers tot 18 jaar mogen trainen indien volgende voorwaarden worden gevolgd: (en er minstens 1 trainer beschikbaar is):

 • Elk kind mag maar 1 hobby buitenshuis beoefenen.

 • Er moet in open lucht worden getraind.

 • Er mogen geen kleedkamers worden gebruikt en alle materiaal wordt ontsmet.

 • De groepsbubbel mag max. 10 spelers bevatten die altijd dezelfde moeten zijn.

 • Er geen contact is met andere groepsbubbels.

  We zouden dus graag van ouders en spelers willen weten wie tijdens de maand februari jeugdvoetbal bij Vlug Vooruit als enige hobby wil blijven uitoefenen en wie niet. Op basis van dit aantal zal per ploeg 1 of 2 vaste groepen worden gemaakt voor de maand februari.

  Vlug Vooruit beseft dat dit voor sommigen een moeilijke keuze zal worden en begrijpt volledig indien iemand hierdoor voorlopig niet meer kan komen trainen. Wanneer de situatie omtrent deze bubbels opnieuw zal veranderen, zijn zij uiteraard altijd terug welkom om mee te komen trainen.

  Indien de groep meer dan 10 beschikbare spelers bevat die willen komen trainen en er per ploeg maar 1 trainer beschikbaar is, zal er met de ouders worden gecommuniceerd wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor de trainingen.

  Sportieve cel Vlug Vooruit Voetbal

Blanco seizoen

Maandag 25/1/21 heeft Voetbal Vlaanderen beslist om het seizoen 2020-2021 definitief stop te zetten.

Voor wat betreft het Dames/Heren voetbal betekent dit dat het seizoen wordt beëindigd zonder rangschikking, zonder kampioenen, zonder stijgers en dalers, een zogezegd "blanco-seizoen".

Het jeugdvoetbal zal ook niet herstarten. 
De kleedkamers en kantine blijven tot nader order gesloten.

Voor onze jeugd blijven de trainingen, voor zover de maatregelen het toelaten, doorlopen.
Concreet blijven bij de jongens de U6/U7, U9, U10, U11 & U12 en bij de meisjes de U7, U9 & U11 de trainingen verder lopen. Uiteraard volledig conform de maatregelen die door de overheden worden bepaald.

Indien hierin wijzigingen zouden optreden, zullen wij hierover berichten. 

Uitbreiding Voetbal bestuur

Het bestuur van onze voetbalafdeling verwelkomt Cedric De Bock als nieuw bestuurslid.

Voor wie Cedric niet kent, hij is speler van onze eerste ploeg en is ook jeugdtrainer.
Cedric zal zich binnen onze afdeling bekommeren over sponsoring en fondsen werving.

In deze moeilijke tijden is zijn functie zeer belangrijk.
Wij beseffen dat er dit seizoen in het beste geval slechts de helft van de wedstrijden kunnen gespeeld worden. De inkomsten via onze kantine zijn sinds half oktober zo goed als nihil.
Er zijn altijd lopende uitgaven die niet gecompenseerd worden. Anderzijds hebben jullie, onze leden, voor een volledig seizoen het lidgeld betaald. 
Extra inkomsten kunnen dit compenseren. 
Het is niet de bedoeling om de lidgelden voor volgend seizoen te verhogen.

Het is zeker niet de bedoeling om aan onze leden, die hun lidgeld voor dit seizoen betaalden, een extra financiële inspanning te vragen.
Zijn er echter famlieleden, vrienden, kennissen, sympatisanten of ondernemers die iets willen betekenen voor onze club, contacteer Cedric.

0499136240
cedric1998@hotmail.be

Er is een waaier van mogelijkheden voor ieders beurs.
Alle vormen van sponsoring zijn welkom.
Cedric zal jullie met plezier alle mogelijkheden uitleggen. 

 

Het voetbal bestuur

 

Hervatting voetbal activiteiten

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat de competities worden hervat.

Voor de jeugd (jongens/meisjes) is dit op 6 februari 2021.
Zij spelen dan het 2de deel van de competitie, maar slechts met 6 ploegen in de reeks ipv 8.

 

Voor de Dames, Seniors en Veteranen is de herstart een week later voorzien, weekend 12-13-14 februari 2021.
Zij werken de rest van de heenronde af vanaf het moment dat de competite stilgelegd werd in oktober 2020. Een aangepaste kalender zal opgemaakt worden door het verbond. 
Enkel de resterende wedstrijden van de heenronde zullen gespeeld worden. Daarna wordt de eindrangschikking opgemaakt.

 

De trainingen hervatten vanaf half januari 2021. Jullie zullen door je coach op de hoogte worden gebracht.

 

Uiteraard valt of staat deze regeling met de verdere ontwikkeling van de pandemie en eventuele beslissingen van de overheden.

Wij volgen dit op en houden jullie op de hoogte.

 

Hou het veilig en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

 

Het bestuur Kon. SV Vlug Vooruit Voetbal

 

Situatie voetbal in deze corona tijden

Voetbal Vlaanderen heeft alle competities stil gelegd.
Alle voetbalaktiviteiten vanaf 12 jaar zijn verboden door de overheid.

Bij de meisjes worden er geen trainingen meer georganiseerd.

Bij de jongens worden er nog wel trainingen georganiseerd tot U12.
Deze trainingen verlopen volgens de richtlijnen van de overheid. De nodige maatregelen worden in acht genomen.
Het volgen van deze trainingen is geheel vrijblijvend voor onze leden.
Voor meer info, neem contact op met je coach.

Spijtig genoeg kregen we van het verbond de mededeling dat een heropstart van de competities niet meer in 2020 zal zijn.
Er zal later geëvalueerd worden of een heropstart in januari 2021 mogelijk is.
Wij volgen deze zaak op houden jullie op de hoogte.


De gezondheid van onze spelers en hun begeleiders gaat boven alles.

Hou het veilig !

 

 

 

Zaalvoetbal

Ook onze zaalvoetballende dames kennen hun kalender ...

http://www.vlugvooruit.be/site/index.php?cat=voetbal&page=zaalvoetbal

 

Belangrijke mededeling ivm trainingen en wedstrijden

Het Corona-virus heeft niet alleen het einde van het vorige seizoen in de war gestuurd, nu strooit het ook roet in het eten bij de voorbereiding van het seizoen 2020-2021.

Bij beslissing van de overheden zijn ploegsporten niet toegelaten van 29/7/20 tot 25/8/20 voor de    + 18-jarigen.
Dit verbod geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden.
Hierdoor vervallen in deze periode de oefenwedstrijden voor dames en heren en de bekerwedstrijden voor de dames.

De bekerwedstrijden voor Seniors en Veteranen, gepland op 30/8/20, vallen buiten deze periode en blijven (voorlopig ?) doorgaan.

Voor wat betreft de trainingen en eventuele oefenpartijen voor onze jeugd, zowel meisjes als jongens, beslissen de respectievelijke trainers of alles blijft doorgaan.
Zo is er al beslist dat bij de meisjes de trainingen blijven doorgaan behalve de U16.

Bij de jongens zullen de trainers elk hun doelgroep informeren wat er staat te gebeuren.

Alle trainingen die nog doorgaan zijn gegarandeerd conform de richtlijnen van de overheid en met maximaal respect voor de social distancy.

Tot slot beslist elke ouder zelf of hun zoon of dochter mag deelnemen aan de trainingen. 
De club heeft het volste begrip indien ouders hun kind voorlopig weghouden van de trainingen. Deze beslissing zal op geen enkele wijze invloed hebben op het verder verloop van het seizoen.

Wij volgen de situatie en richtlijnen van de overheden en Voetbal Vlaanderen op de voet op en houden jullie via dit kanaal op de hoogte.

Hou het veilig !

 

Bestuur Kon. SV Vlug Vooruit afd. Voetbal

Kalenders

De kalenders van onze eerste ploeg en dames provinciale zijn gekend en terug te vinden op onze website.

Reeksindelingen

Heren Recreatief Afdeling 3 A(14 ploegen).
Deurne OB, SV Bart, KSV Vlug Vooruit, FC Harrows, SV Groenendaal, VC OLSE, Kiel FC, Seamen Chile,
FC Turkgucu, Anadolu Antwerpen, BH Ljiljani, FC Balkan, Antwerp Thunderdogs en Arakora.

Dames Recreatief Afdeling C (14 ploegen).
K Wuustwezel FC, KFC Nijlen, BO FC Beerzel, K Reet SK, GFA Sinaai, VC Mortsel OG, Cantincrode B, Groenenhoek B,
SV Noorse B, KSV Vlug Vooruit, FC Patro Hoevenen, VK Simikos C, VV Duffel B en Den Orgel.

4e Provinciale A (12 ploegen).
City Pirates Antwerpen, KV Westmalle B, KFC Schoten SK, KVV Ternesse, KFCV Wintam, K Reet SK,
Alberta FC Schilde, Sporting Club Duffel, FC Ik Dien B, SV Noorse B, KSV Vlug Vooruit B en FC VDP B.

 

3e Provinciale B (14 ploegen).
FC Sint-Jozef Rijkevorsel, KFCE Zoersel, K Brecht SK, Hoogstraten VV B, Vlimmeren Sport, KFC Flandria, KVNA Wortel,
Loenhout SK B, KFC Berendrecht, KFC De Kempen TL, Horendonk FC, FC Gierle, VC Moldavo C en KSV Vlug Vooruit A.

Maandag gaan we terug open ...

meisjesvoetbal damesvoetbal Vlug Vooruit Merksem

De bekerwedstrijden zijn gekend

Senioren : Zondag 30/8/20 : Berkenrode - VV1 om 15.00
                Bij winst, volgende ronde op woensdag 11/11/20, thuiswedstrijd.
 
Veteranen : Zondag 30/8/20 : VV-Vets - Sint Michiel om 10.45
                  Bij winst, volgende ronde op 11/11/20, uitwedstrijd.
 
Dames (recreatief) : Woensdag 11/11/20 : Sint Jozef - VV-Ladies om 15.00
                               Bij winst, volgende ronde op zondag 13/12/20, thuiswedstrijd.

Corona virus

Wegens de uitbraak van het coronavirus Covid-19 werden alle jeugd-en amateur wedstrijden, trainingen en tornooien in het veldvoetbal, futsal en minivoetbal afgelast, zowel competitief als recreatief.
 
Het is nu afwachten hoe heel de situatie zich verder ontwikkeld en hopelijk komt de voorbereiding van het nieuwe seizoen niet in het gedrang.
 
Meer nieuws zodra er meer duidelijkheid is.
 

Paastornooi Vlug Vooruit

Ingevolge de de Corona-crisis gaat ons Paastornooi van 10 & 11/4/2020 niet door.

Om dezelfde reden is het Recrearef tornooi van maandag 13 april ook afgelast.

Afgelastingen weekend 6 tot 8 maart 2020

Gelet op de slechte staat van onze velden is er besloten om de thuiswedstrijden van de Dames B (vrijdagavond) en de jeugdwedstrijden van zaterdag (jongens & meisjes) af te gelasten.

 

De uitwedstrijden gaan tot nader order wel door, tenzij de thuisclub ook tot afgelasting overgaat.

Raadpleeg zeker en vast regelmatig BBF

In de loop van zaterdag zullen we bekijken of de wedstrijden van zondag 8/3 voor VV2 en Dames C kunnen plaatsvinden.

 

Voor Dames A en VV1 beslist de scheidsrechter ter plaatse of het veld bespeelbaar is.

 

Algemene afgelasting weekend 29/2 & 1/3

Voetbal Vlaanderen kondigde voor dit weekend, 29/2 & 1/3, een algemene afgelasting af voor Dames, Jeugd, Veteranen en Reserven.

 

Voor de wedstrijd van de 1ste ploeg zal de scheidsrechter ter plaatse beslissen.

Afgelasting

Dit weekend worden ALLE thuiswedstrijden afgelast behalve VV1 (scheidsrechter komt ter plaatse keuren)

Inschrijven kan want we starten op 16 september

 

Inschrijven Uefa Playmakers project

Uefa Disney Playmakers

UEFA playmaker inspired by DISNEY

 

 

Onze club is een incredible UEFA playmaker center !

Lees meer over ons project op volgende links

https://www.uefa.com/playmakers/en/#playmakers

https://www.rbfa.be/nl/playmakers

 

Eerste sessies gaan door op woensdag 16 september op onze club !

 

Proficiat

Tim Verchueren met je Getuigschrift C -  Initiator Voetbal !

Jeugdwedstrijden

De kalender van onze jeugdwedstrijden staan op onze website

Jeugdtrainingen afgelast vanavond 28/11

De regen van gisteren en vandaag heeft geen goed gedaan aan de velden. Bovendien zal het ook de komende uren volgens Buienradar en het KMI blijven regenen.
 
Daarom is zonet de beslissing gevallen om de jeugdtrainingen van vanavond niet door te laten gaan. Dit om het veld te kunnen sparen, maar ook omwille van de gezondheid van de kinderen (regen+wind).

Quiz

meisjesvoetbal damesvoetbal Vlug Vooruit Merksem

Bekervoetbal

Onze dames hebben zich geplaatst voor de kwartfinales en spelen op 8/12 tegen Noorse.

Meisjesvoetbal

meisjesvoetbal damesvoetbal Vlug Vooruit Merksem

Opleiding Initiator VOLZET

meisjesvoetbal damesvoetbal Vlug Vooruit Merksem

Bekerwedstrijden BvA

Provinciale damesreeks

3e Provinciale B (14 ploegen):
K Zandhoven SK, FC Sint-Jozef, KFCE Zoersel, K Brecht SK, KFC Flandria, KVNA Wortel,
Loenhout SK B, KVC Massenhoven B, FC De Kempen TL, Horendonk FC, KFC Beekhoek,
FC Gierle, FC Schoonbroek en KSV Vlug Vooruit A.

Voorlopige reeksindeling

2 RECR. K.S.C. MECHELEN
2 RECR. DEURNE O.B.
2 RECR. GROENENHOEK
2 RECR. V.K. HELDERHOEK
2 RECR. F.C. KONINGSHOF
2 RECR. F.C. RACING KIEL
2 RECR. KON. RAPID A.C.
2 RECR. KON. SV VLUG VOORUIT
2 RECR. S.K. LAAR
2 RECR. F.C. PATRO HOEVENEN
2 RECR. KON. KALFORT DAGHET
2 RECR. F.C. SEJA
2 RECR. RIKO-HUBERTUS
2 RECR. V.O.S. REINAERT
   
RECR. RES. REEKS D1 K.S.O.C. MARIA-TER-HEIDE
RECR. RES. REEKS D1 DEURNE O.B.
RECR. RES. REEKS D1 GROENENHOEK
RECR. RES. REEKS D1 F.C. IK DIEN
RECR. RES. REEKS D1 F.C. KONINGSHOF
RECR. RES. REEKS D1 S.V. BART
RECR. RES. REEKS D1 KON. SV VLUG VOORUIT
RECR. RES. REEKS D1 OLVAC
RECR. RES. REEKS D1 SPORTKLUB BRASSCHAAT
RECR. RES. REEKS D1 S.K. NIEUW STABROEK
RECR. RES. REEKS D1 V.K. SIMIKOS
RECR. RES. REEKS D1 RIKO-HUBERTUS
RECR. RES. REEKS D1 V.O.S. REINAERT
   
RECR. VET. REEKS B OLYMPIC PIRATES DEURNE-BG
RECR. VET. REEKS B ALBERTA FC SCHILDE
RECR. VET. REEKS B GROENENHOEK
RECR. VET. REEKS B O.X.A.C.O.
RECR. VET. REEKS B KON. SV VLUG VOORUIT
RECR. VET. REEKS B S.K. LAAR
RECR. VET. REEKS B OLVAC
RECR. VET. REEKS B VREMDE
RECR. VET. REEKS B S.V. GROENENDAAL
RECR. VET. REEKS B S.C. O.L.V.E.
RECR. VET. REEKS B F.C. SEJA
RECR. VET. REEKS B F.K. JUG
RECR. VET. REEKS B BH LJILJANI
RECR. VET. REEKS B F.C. DRAKENHOF
   
RECR. VET. REEKS D S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
RECR. VET. REEKS D GALATASARAY ANTWERPEN
RECR. VET. REEKS D F.C. BELGICA
RECR. VET. REEKS D F.C. SINT-MICHIEL
RECR. VET. REEKS D F.C. STABELINO
RECR. VET. REEKS D KON. SV VLUG VOORUIT
RECR. VET. REEKS D S.V. SINT-JOZEF
RECR. VET. REEKS D F.C. POLDERSTER
RECR. VET. REEKS D S.K. NIEUW STABROEK
RECR. VET. REEKS D F.C. PATRO HOEVENEN
RECR. VET. REEKS D S.K. BERKENRODE
RECR. VET. REEKS D F.C. AVIA
RECR. VET. REEKS D V.O.S. REINAERT
RECR. VET. REEKS D WIT-ROOD ANTWERPEN
   
RECR. DAMES REEKS B K.F.C. DUFFEL
RECR. DAMES REEKS B S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
RECR. DAMES REEKS B CANTINCRODE
RECR. DAMES REEKS B GROENENHOEK
RECR. DAMES REEKS B O.X.A.C.O.
RECR. DAMES REEKS B V.K. KONTICH-SCALDIS
RECR. DAMES REEKS B KON. SV VLUG VOORUIT
RECR. DAMES REEKS B S.V. SINT-JOZEF
RECR. DAMES REEKS B VREMDE
RECR. DAMES REEKS B S.K. NIEUW STABROEK
RECR. DAMES REEKS B OSTAN
RECR. DAMES REEKS B V.K. SIMIKOS
RECR. DAMES REEKS B WAARLOOS 4
   
RECR. DAMES REEKS C K.F.C. DUFFEL
RECR. DAMES REEKS C K. BERG-OP FC BEERZEL
RECR. DAMES REEKS C RED BOYS ELZESTRAAT
RECR. DAMES REEKS C K.S.K. S GRAVENWEZEL-SCHILDE
RECR. DAMES REEKS C GFA SINAAI
RECR. DAMES REEKS C F.C. BELGICA
RECR. DAMES REEKS C CANTINCRODE
RECR. DAMES REEKS C GROENENHOEK
RECR. DAMES REEKS C S.V. NOORSE
RECR. DAMES REEKS C KON. SV VLUG VOORUIT
RECR. DAMES REEKS C S.V. SINT-JOZEF
RECR. DAMES REEKS C S.V. GROENENDAAL
RECR. DAMES REEKS C V.V. DUFFEL
RECR. DAMES REEKS C DEN ORGEL
   
GEW. U17 -A- S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
GEW. U17 -A- K. EENDRACHT F.C. ZOERSEL
GEW. U17 -A- K.V. BONHEIDEN
GEW. U17 -A- LIERSE KEMPENZONEN
GEW. U17 -A- F.C. IK DIEN
GEW. U17 -A- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U17 -A- S.C. O.L.V.E.
GEW. U17 -A- V.K. SIMIKOS
   
GEW. U15 -B- S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
GEW. U15 -B- K. BEVEL F.C.
GEW. U15 -B- LIERSE KEMPENZONEN
GEW. U15 -B- K.S.A.V. ST-DYMPHNA GEEL
GEW. U15 -B- CANTINCRODE
GEW. U15 -B- F.C. IK DIEN
GEW. U15 -B- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U15 -B- V.V. O.S.S.M.I.
   
GEW. U13 -H- K.F.C. BRASSCHAAT
GEW. U13 -H- S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
GEW. U13 -H- K. MARIABURG V.K.
GEW. U13 -H- S.V.B. DRIEHOEK
GEW. U13 -H- S.V. NOORSE
GEW. U13 -H- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U13 -H- V.V. O.S.S.M.I.
GEW. U13 -H- V.K. SIMIKOS
   
Meisjes U16 8v8 reeks A K. VRIJHEID HERSELT
Meisjes U16 8v8 reeks A F.C. BLAASVELD
Meisjes U16 8v8 reeks A F.C. BERLAAR-HEIKANT
Meisjes U16 8v8 reeks A F.C. OXFORD HEMIKSEM
Meisjes U16 8v8 reeks A ALBERTA FC SCHILDE
Meisjes U16 8v8 reeks A GROENENHOEK
Meisjes U16 8v8 reeks A S.V. NOORSE
Meisjes U16 8v8 reeks A KON. SV VLUG VOORUIT
Meisjes U16 8v8 reeks A F.C. V.D.P.
   
Meisjes U13 8v8 reeks A S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
Meisjes U13 8v8 reeks A F.C. IK DIEN
Meisjes U13 8v8 reeks A S.V. NOORSE
Meisjes U13 8v8 reeks A KON. SV VLUG VOORUIT
Meisjes U13 8v8 reeks A OLVAC
Meisjes U13 8v8 reeks A VREMDE
Meisjes U13 8v8 reeks A S.V. GROENENDAAL
Meisjes U13 8v8 reeks A F.C. V.D.P.
   
Meisjes U9 5v5 reeks A F.C. ARENDONK SPORT
Meisjes U9 5v5 reeks A GROENENHOEK
Meisjes U9 5v5 reeks A S.V. NOORSE
Meisjes U9 5v5 reeks A KON. SV VLUG VOORUIT
Meisjes U9 5v5 reeks A F.C. V.D.P.
   
GEW. U12 -F- K. GOOREIND V.V.
GEW. U12 -F- K.S.V. WILDERT
GEW. U12 -F- K. MARIABURG V.K.
GEW. U12 -F- K. HEIBOS S.V.
GEW. U12 -F- ZANDVLIET SPORT
GEW. U12 -F- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U12 -F- S.K. NIEUW STABROEK
GEW. U12 -F- F.C. SEJA
   
GEW. U11 -F- K. WIJNEGEM V.C.
GEW. U11 -F- K. MARIABURG V.K.
GEW. U11 -F- CANTINCRODE
GEW. U11 -F- KON. RAPID A.C.
GEW. U11 -F- F.C. STABELINO
GEW. U11 -F- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U11 -F- V.K. SIMIKOS
GEW. U11 -F- F.C. SEJA
   
GEW. U10 -H- K. TERNESSE V.V. WOMMELGEM
GEW. U10 -H- K.F.C. ST-MARTINUS HALLE
GEW. U10 -H- GROENENHOEK
GEW. U10 -H- O.X.A.C.O.
GEW. U10 -H- F.C. STABELINO
GEW. U10 -H- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U10 -H- S.C. O.L.V.E.
GEW. U10 -H- V.K. SIMIKOS
   
GEW. U9 -G- S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN
GEW. U9 -G- K. KALMTHOUT S.K.
GEW. U9 -G- K. GOOREIND V.V.
GEW. U9 -G- K. MARIABURG V.K.
GEW. U9 -G- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U9 -G- S.K. NIEUW STABROEK
GEW. U9 -G- F.C. PATRO HOEVENEN
GEW. U9 -G- V.K. SIMIKOS
   
GEW. U9 -N- K. WUUSTWEZEL F.C.
GEW. U9 -N- K. KALMTHOUT S.K.
GEW. U9 -N- EXC. F.C. ESSEN
GEW. U9 -N- K. GOOREIND V.V.
GEW. U9 -N- K. HEIBOS S.V.
GEW. U9 -N- S.V.B. DRIEHOEK
GEW. U9 -N- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U9 -N- S.K. NIEUW STABROEK
   
GEW. U8 -I- K. GOOREIND V.V.
GEW. U8 -I- KSK EKEREN DONK
GEW. U8 -I- K. MARIABURG V.K.
GEW. U8 -I- F.C. EKEREN
GEW. U8 -I- S.V. NOORSE
GEW. U8 -I- KON. RAPID A.C.
GEW. U8 -I- KON. SV VLUG VOORUIT
GEW. U8 -I- F.C. PATRO HOEVENEN

Voorbereiding 2019

De oefenwedstrijden van onze eerste ploeg :

Noorse Vlug Vooruit Zondag 28 juli 2019    
Alberta Schilde Vlug Vooruit Zondag 4 augustus 2019    
Brecht Vlug Vooruit Woensdag 14 augustus 2019    
O.S.S.M.I Vlug Vooruit Zondag 18 augustus 2019    
Brasschaat Vlug Vooruit Zondag 25 augustus 2019

Einde van een tijdperk bij VV1

Zondag 24/4/19 was de laatste officiële wedstrijd van Chris "Krikke" Brouwers. 

Krikke speelde 20 seizoenen voor onze 1ste ploeg.
De spelers en de club danken dan ook de kapitein van ons fanion-elftal voor zijn inzet, ploeggeest en clubliefde.

 

We zien hem zeker nog terug als trouwe supporter "At Emperors Corner". 

 

meisjesvoetbal damesvoetbal Vlug Vooruit Merksem

Studio 54 cancelled !

Onze voorziene eindeseizoensparty zal NIET doorgaan nu vrijdag 12 april

Seizoen 2019-2020

Hernieuw uw lidmaatschap als voetballer voor 1 mei.

Vermijd extra kosten en opnieuw inschrijven.

 

Afbeeldingsresultaat voor lidgeld

Kennismakingstraining Vlug Vooruit (U9 t/m U12)

 
Wegens het grote aantal aanvragen van kinderen die aan willen sluiten bij één van onze jeugdploegen, organiseert Vlug Vooruit op dinsdag 9 april een kennismakingstraining voor geïnteresseerde jongens en meisjes geboren in 2007 tot en met 2010.
 
 
Tussen 18:00 en 20:00 kunnen zij gratis deelnemen aan een initiatie training voetbal onder leiding van ervaren jeugdtrainers. Deze training gaat door op het tweede terrein van Vlug Vooruit (Fortsteenweg 1, 2170 Merksem).
 
Om hieraan deel te kunnen nemen, dient elk spelertje zich hiervoor te registreren via het contactformulier op de website van Vlug Vooruit (klik op de link): http://www.vlugvooruit.be/site/index.php?cat=voetbal&page=contact
Nadien zal u gecontacteerd worden door de organisatie.
Wil je kennismaken met onze club, dan kan dit, na afspraak, op onze trainingen. Aansluiten gebeurt in overleg tussen jou, je ouders en de betrokken trainer.

Regenboogweekend ook bij ons

Het weekend van 22-24 februari staat het prof – en amateurvoetbal in het teken van diversiteit en gelijkheid. Want voetbal is voor iedereen! Daarom organiseert Voetbal Vlaanderen in samenwerking met de Pro League, ACFF en de KBVB een regenboogweekend. Hoewel de regenboogkleuren staan voor de LGBT-groep, willen we niet enkel strijden tegen homofobie, maar ook tegen racisme en andere vormen van ongelijkheid. Een actie voor diversiteit in de breedst mogelijke zin: gender, cultuur, religie, huidskleur, … Het weekend is een oproep voor meer gelijkheid én verdraagzaamheid.

Afgelastingen

Het Provinciaal Comité Antwerpen heeft beslist om voor de periode van 25 tot en met 27 januari over te gaan tot een algemene afgelasting van: - jeugd - reserven - vrouwen Alleen de wedstrijden 1ste elftallen mannen competitief en recreatief voetbal worden gespeeld.

CURSUS Kandidaat-scheidsrechters recreatief voetbal

Het Bureau Arbitrage Antwerpen richt een cursus in voor kandidaat-scheidsrechters voor het recreatief voetbal.

Wie: 
Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten die minstens 15 jaar zijn en medisch geschikt zijn.

Kandidaten ouder dan 18 jaar moeten een uittreksel uit het strafregister type 2 voorleggen.

Wanneer:
Deze cursus gaat door gedurende 1 dag, op zaterdag 9 februari 2019 op van 9.30 tot 16.30

Waar:
Sportpark SNEPPENBOS     Vremdesesteenweg 224        2530 Boechout

(terreinen van Sporting Vremde)

 

Inschrijvingen en/of inlichtingen:
Provinciaal Secretariaat, Brieleke 18 te 2160 Wommelgem
Tel: 03/355.27.30
E-mail: psc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be

Duidelijk vermelden dat het gaat over recreatief voetbal

Kalender

De kalender voor de jeugdwedstrijden na nieuwjaar is aangepast op onze site.

Prettige eindejaarsfeesten

Het bestuur van de voetbalafdeling wenst iedereen een vrolijke kerst en een sportief 2019 toe.

Trooper

quiz

Asfalt

Donderdag en vrijdag wordt de oprit van de parking van Vlug Vooruit geherasfalteerd.

De inrit zal geblokkeerd zijn en er wordt een “omlegging” voorzien om de parking langs de kant van de Kwik op te rijden.

De werken zouden op vrijdag rond 17u afgerond moeten zijn.

 

Pasdagen

Leden die nog geen trainingspak gepast en besteld hebben kunnen vrijdag 5 en 12 oktober tussen 19h en 21h komen passen in de kantine.

Geen wedstrijden

Onze U8 en U11 hun eerder geplande wedstrijd van dit weekend gaat NIET door.

Oefenwedstrijden

De geplande wedstrijd tegen OSSMI dit weekend kan niet doorgaan !

Start trainingen jeugdteams

U6 : 5 september
U7 en U8 : 20 augustus
U9 : 29 augustus
U10 en U11 : 21 augustus
U12 : 30 juli
U13 en U15: 07 augustus
U17 : 16 augustus

Trooper.be

Steun onze club en doe uw online aankopen via http://www.trooper.be/vlugvooruit

Voor wat meer uitleg bekijk dit filmpje :

https://www.youtube.com/watch?v=gT3l4iinJ8A

Reeksindelingen

2 RECR. : GROENENHOEK, V.K. HELDERHOEK, S.V.B. DRIEHOEK, F.C. KONINGSHOF, F.C. RACING KIEL, A.C. RAPID, S.V. VLUG VOORUIT, VREMDE, V.K. SCHONENBERG, V.C. O.L.S.E., S.K. BERKENRODE, F.C. SEJA, RIKO-HUBERTUS, V.O.S. REINAERT

RECR. RES. REEKS C1 : CANTINCRODE, V.K. HELDERHOEK, S.V.B. DRIEHOEK, F.C. KONINGSHOF, S.V. NOORSE, S.V. VLUG VOORUIT, SPORTKLUB BRASSCHAAT, S.K. NIEUW STABROEK, F.C. PATRO HOEVENEN, V.C. O.L.S.E., BACWALDE, V.V. O.S.S.M.I., OSTAN, V.K. SIMIKOS

RECR. VET. REEKS B : ALBERTA FC SCHILDE, F.C. BELGICA, GROENENHOEK, S.V. VLUG VOORUIT, OLVAC, F.C. STADION, VREMDE, S.V. GROENENDAAL, BACWALDE, S.C. O.L.V.E., NIEUW BOECHOUT, V.O.S. REINAERT, F.K. JUG, BH LJILJANI

RECR. VET. REEKS D : F.C. BELGICA, F.C. IK DIEN, F.C. SINT-MICHIEL, F.C. STABELINO, S.V. VLUG VOORUIT, S.V. SINT-JOZEF, F.C. POLDERSTER, F.C. PATRO HOEVENEN, ESVO, F.C. AVIA, V.O.S. REINAERT, EL CONDOR

PROV. DAMES REEKS 3A : DAVO PUURS, FC OPPUURS, VERB. ZWIJNDRECHT, S.V. VLUG VOORUIT, KVC MASSENHOVEN, KFC BROECHEM, KSK RUMST, KFC BEVEL, KVV NOORDSTAR, KVC HOUTVENNE, KFC ZAMMEL, FC NETEZONEN 

RECR. DAMES REEKS B : CANTINCRODE, GROENENHOEK, F.C. IK DIEN, S.V. NOORSE, O.X.A.C.O., S.V. VLUG VOORUIT, S.V. SINT-JOZEF, VREMDE, S.K. NIEUW STABROEK, F.C. PATRO HOEVENEN, S.K. BERKENRODE, V.K. SIMIKOS, F.C. ROYALLE ZEEZICHT, WAARLOOS 4

RECR. DAMES REEKS C : S.C. CITY PIRATES ANTWERPEN, K. BERG-OP FC BEERZEL, K.S.K. WAVRIA, GFA SINAAI, F.C. BELGICA, CANTINCRODE, S.V. NOORSE, V.K. KONTICH-SCALDIS, S.V. VLUG VOORUIT, S.V. SINT-JOZEF, S.V. GROENENDAAL, F.C. V.D.P., F.C. KIEL-JOHNNYBOYS, DEN ORGEL

 

Wedstrijden Rode Duivels op groot scherm

Alle wedstrijden van de Rode Duivels op het WK, en hopelijk worden het er meer dan 3, zullen op groot scherm te volgen zijn in onze kantine.

Alle leden van onze grote Vlug Vooruit familie zijn dan ook van harte welkom in de "boerderie".

Allen op post dus, met de nodige supporters atributen.
Drank en hapjes worden voorzien !

Oefenschema seniors

 • Zaterdag 28/7/18 : Brecht - VV1 om 14.00u
 • Zondag 5/8/2018 : OSSMI - VV1 om 14.00u
 • Donderdag 9/8/18 : Nieuw Stabroek - VV1 om 20.15u
 • Zondag 12/8/18 : Olvac - VV1 om 10.30u
 • Zaterdag 18/8/2018 : Brasschaat U21 - VV1 om 16.00u
 • Donderdag 23/8/18 : Simikos - VV1 & Simikos - VV2 om 20.00u
 • Zondag 26/8/18 : VV2 - Stabelino om 11.00u
 • Zondag 26/8/2018 : VV1 - Noorse om 15.00u - Beker van Antwerpen
 • Zondag 2/9/18 : start competitie

Werken nieuwe kleedkamers gestart

Op maandag 23 april 2018 zijn de werken voor de bouw van ons nieuw kleedkamercomplex definitief van start gegaan.

Het nieuwe gebouw omvat 2 kleedkamers voor ploegen, een scheidsrechters kleedkamer en een sanitair blok.
Er wordt ook een ruimte en faciliteiten voorzien om vanaf het nieuwe seizoen de wedstrijdgegevens digitaal te verwerken.

Het spreekt voor zichzelf dat de 4 bestaande kleedkamers hun functie blijven behouden.

Als alles volgens planning verloopt, zal alles gebruiksklaar zijn tegen de start van de nieuwe competitie.

Cadetten kampioen !

Na een duidelijke 0-5 overwinning zijn onze cadetten kampioen !

Van harte proficiat aan de spelers.

Bijzondere felicitaties aan coaches Eddy, Rudi en Marco.

 

Zaterdag 21/4 spelen de cadetten hun laatste wedstrijd, thuis tegen Ik Dien om 12.30u
Alle supporters op post om de cadetten te vieren voor de titel.

 

Tornooi Voetbal Vlaanderen een succes voor Vlug Vooruit

Maar liefst 3 ploegen van Vlug Vooruit bereikten op Paasmaandag de finale van dit traditionele jeugdtornooi.

Zowel de pupillen 2010, meisjes U13 als meisjes U16 speelden op Tubantia voor de eindoverwinning.

De meisjes U13 moesten nipt de duimen leggen tegen Vremde.

De Meisjes U16 (tegen VDP) en de pupillen 2010 (tegen Deurne OB) waren duidelijk sterker dan hun tegenstanders en gingen met de oppergaai lopen.

Van harte proficiat voor alle spelers en speelsters voor deze knappe prestatie.

Ook een dikke proficiat voor de coachen Tim, Christoph, Manuella en Philip. 

Info vergadering op de club

Op vrijdagavond 20 april zullen we 2 (19hr en 20h30) toelichtingen houden op de club voor de leden en de ouders. We zullen alle wijzigingen en nieuwigheden (sportief, organisatorisch, kledij en lidgelden) toelichten voor het seizoen 2018/2019.

VV 1 naar 1ste afdeling !

Na een schitterende collectieve prestatie, heeft onze 1ste ploeg zich verzekerd van promotie naar 1ste afdeling.

 

De bepalende testwedstrijd tegen Kontich-Scaldis werd overtuigend gewonnen met 3 - 0.

Van harte proficiat voor onze spelers en technische staf !

En een uitzonderlijke dank aan de massal opgekomen supporters.

Proficiat Meisjes U16

Op naar de 1/4 finales tegen Standard !

 

Onze scheidsrechters

Vrijdag 9 februari gingen enkele van onze scheidsrechters samen met de voorzitter uit eten.
De doelstelling was om enkele van onze nieuwe scheidsrechters beter te leren kennen en in een gezellig kader ervaringen uit te wisselen.
Jammer genoeg konden een aantal van onze nieuwe mensen niet aanwezig zijn, maar niet getreurd er komen nog momenten...
 

Ook vanavond zijn trainingen niet mogelijk op onze velden !

17/01

Vanavond geen trainingen jeugd en seniors 16/01

Algemene afgelasting JEUGD en DAMES dit weekend

6/01/2018

Kalenders 2e ronde

Onze website is aangevuld met de wedstrijden voor de 2 ronde (meisjes en pupillen)

Algemene afgelasting in prov Antwerpen

Alle wedstrijden in de provincie Antwerpen zijn afgelast dit weekend !

De wedstrijden zijn verplaatst naar het weekend van 10 en 11 februari.

Registraties E-kickoff

Vanavond (15/12) tussen 17h en 21h en zondag tussen 15h en 17h zal onze secretaris op de club aanwezig zijn om de laatste leden in te schrijven op het E-kickoff platform van Voetbal Vlaanderen.

Vanavond 12/12 alle trainingen afgelast

Laatste registratie E-kickoff op 15/12

Deze registratie is VERPLICHT.
Niet geregistreerd = vanaf januari niet meer spelen.
 
Even herhalen wat er nodig is.

 

18 jaar of ouder
E-ID + PINCODE (indien code niet gekend, kan er toch via een omweg geregistreerd worden)

 

Vanaf 12 jaar tot - 18 jaar
Belgische nationaliteit E-ID verplicht (geen PINCODE)
Niet-Belgische nationaliteit : liefst E-ID, anders paspoort van land nationaliteit)
Indien mogelijk, ouder/voogd met E-ID + PINCODE (indien ouder/voogd niet aanwezig of geen code, kan er via een omweg ingeschreven worden)

 

-12 jaar
Liefst Kids-ID, anders bewijs van identiteit (geen PINCODE)
Indien mogelijk, ouder/voogd met E-ID + PINCODE (indien ouder/voogd niet aanwezig of geen code, kan er via een omweg ingeschreven worden)

 

Wedstrijd VV2 van 30/11/17

Ingevolge de weersomstandigheden zal de vooruitgeschoven wedstrijd Olvac - VV2 van vanavond niet doorgaan.

Diefstalpreventie

De laatste weken worden wij en omliggende voetbalclubs geplaagd door diefstallen, zowel uit de kleedkamers als het stelen fietsen.

Een verwittigd man/vrouw is er twee waard, dus volgende regels dienen opgevolgd te worden :

- Wees op tijd voor de trainingen en wedstrijden. De ploegafgevaardigde/trainer doet tijdens de trainingen en wedstrijden de kleedkamer op slot. De ploegafgevaardigde/trainer is geen "portier".

- Breng geen overbodige waardevolle zaken mee.

- Zet je fiets op slot in de voorziene fietsenstalling.

 

Spaghetti Seniors

Op 12 november om 18h30 serveren we een spaghetti a la VV seniors. Inschrijven moet gebeuren via de website en uw inschrijving is definitief na het storten van €12 pp op BE90736007727732.

VV Quiz

Gerelateerde afbeelding

Op vrijdag 17 november om 20hr organiseert onze voetbalafdeling hun jaarlijkse quiz.
U kan inschrijven via een lijst in de kantine.

Deelnemen is €30 per ploeg van max 6 deelnemers.

Leslie Franck 1969 – 2017

Vlug Vooruit moet veel te vroeg afscheid nemen van Leslie Franck.

Leslie werd lid van onze club in 1978. Hij maakte deel uit van de pas opgerichte miniminiemen.
Hij doorliep alle jeugdreeksen, werd senior en speelde tot 5 jaar terug wekelijks zijn wedstrijd bij de veteranen.

Leslie was ook reeds jaren actief als vrijwilliger bij onze vereniging.
Hij verzorgde regelmatig de toogdiensten tijdens de week en stond in voor het onderhoud van onze voetbalkleedkamers.

We herinneren Leslie als de goedlachse en  trouwe supporter van Club Brugge.
Hij laat enkel maar vrienden na op Vlug Vooruit.

Met deze bieden wij dan ook ons diepste medeleven aan aan echtgenote Lydia, vader Theo, moeder Arlette en zijn zonen Jens en Arne.

Bekernieuws

Onze veteranen spelen nu zondag ronde 2 na een herziening van hun wedstrijd tegen Zilverenhoek

Satbelino geeft forfait voor de wedstrijd van morgen (mini-miniemen)

 

Maand van de sportclub

Tijdens de maand van de sportclub (september) stellen we elke woensdag onze meisjestrainingen open voor nieuwe meisjes die graag eens willen kennismaken.

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/initiatie-meisjesvoetbal/e17c4ea5-0806-4188-8ef3-aba20efaceb3

Hervatting trainingen jeugd

2de helft augustus hervat traditioneel onze jeugd met de trainingen.

Dinsdag 15 augustus 2017

Miniminiemen, geboortejaren 2007-2008 van 18.00 tot 20.00 

Woensdag 16 augustus 2017

Pupillen, geboortejaren 2010-2011-2012 van 18.00 tot 19.45
Pupillen, geboortejaar 2009 van 18.00 tot 20.00

Donderdag 17 augustus 2017

Miniemen, geboortejaren 2005-2006 van 18.00 tot 20.00
Cadetten, geboortejaren 2003-2004 van 18.00 tot 20.00

 

De trainingen voor de scholieren zullen later starten. De exacte datum zal via deze weg medegedeeld worden van zodra deze gekend is.

 

Nieuwe spelers zijn steeds welkom !

Zij kunnen zich, volgens leeftijd, aanbieden op de training. Spreek eerst de trainer aan.
Nieuwe spelers moeten minstens 1 proeftraining volgen. Nadien kan er, na akkoord van de trainer, over een definitieve aansluiting gesproken worden.

 

 

Beste VV-lid of -sympathisant,

Tijdens de afgelopen seizoenen hebben de jeugdreeksen van de afdeling voetbal van Vlug Vooruit hun aantal jeugdleden alsook hun aantal ploegen zien toenemen.

Dit geldt zowel voor de ploegen van de jongens als voor die van de meisjes.

Dankzij de even kundige als onvermoeibare inzet van onze jeugdtrainers heeft dit geresulteerd in een aantal sportieve prestaties die het beste doen verhopen voor de toekomst.

Om deze groei kwalitatief te kunnen blijven ondersteunen, zijn de jeugdploegen van de afdeling voetbal van Vlug Vooruit steeds op zoek naar jongens en meisjes die interesse hebben om te komen voetballen.

Ook ouders of andere familieleden die interesse hebben om de jeugdwerking te ondersteunen zijn hierbij steeds welkom!

Dit kan door mee te helpen als hulpcoach of afgevaardigde tijdens trainingen of wedstrijden of mee te helpen met bepaalde activiteiten binnen de club (organisatie van het jaarlijkse Paastornooi, etentjes, enz.).

Heeft u in familie-, vrienden- of kennissenkring kinderen of volwassenen die hiervoor interesse zouden hebben?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de afdeling voetbal.

Iedereen is welkom om vrijblijvend 1 of 2 keer deel te nemen aan een testtraining.

In de volgende jeugdploegen is zeker nog plaats:

 

 • Pupillen (geboortejaren 09 t/m 12; de jongsten kunnen vóór december echter enkel trainen, om pas daarna eventueel wedstrijden te spelen)
 • Mini-miniemen (geboortejaren 07-08)
 • Miniemen (geboortejaren 05-06)
 • Cadetten (geboortejaren 03-04)
 • Scholieren (geboortejaren 01-02)
 • Meisjes (alle leeftijden)

 

De wekelijkse trainingen voor alle jeugdploegen zullen opnieuw van start gaan vanaf de week van 15 augustus.

De exacte uren en dagen per jeugdcategorie kan u binnenkort terugvinden op de website van Vlug Vooruit.

 

Ook zowel bij de senioren-, dames- als bij de veteranenelftallen zijn er nog plaatsen vacant.

Geïnteresseerde ouders/spelertjes/spelers/speelsters kunnen altijd contact opnemen met ons via de website alwaar u een contactformulier kan invullen.

(of via deze link: http://www.vlugvooruit.be/site/index.php?cat=voetbal&page=contact )

Voor bijkomende informatie kan u terecht bij sportief verantwoordelijke Niels Govaerts via email (nielsgovaerts@hotmail.com) of via telefoon (0496/640171)

of bij onze meisjes- en damesverantwoordelijke Rudy Ceulemans (rudy@ceulemans.org, 0486/213377) .

Wij kijken alvast uit naar uw reactie!

Met sportieve groeten,

Bestuur van de jeugdafdeling voetbal Vlug Vooruit

Nieuwe T1 seniors

Steven Bastiaens werd voorgesteld als nieuwe T1 van Vlug Vooruit.
Steven heeft een jarenlange ervaring als trainer/coach in het provinciale voetbal.
Het bestuur van Vlug Vooruit-voetbal verheugt zich dan ook op een prima samenwerking en heeft het volste vertrouwen om sportief het seniorsvoetbal bij Vlug Vooruit een positieve impuls te geven.
 
Naast Steven, als T1, werd ook Luc Lambrechts voorgesteld als T2.
Luc zal samen met Steven de trainingen verzorgen en onder de leiding van Steven de sportieve begeleiding van de 2de ploeg op zich te nemen.
 
Langs deze weg wensen wij ook Tony Van Hul te bedanken voor manier waarop hij in moeilijke omstandigheden halverwege het afgelopen seizoen de coaching van de 1ste ploeg op zich nam.
Tony blijft zeker als trouwe supporter de prestaties van onze teams opvolgen.
 

Voorbereidingsprogramma Seniors

Zaterdag 22/7      Training 20.00-21.30            Sportcentrum Peerdsbos
Maandag 24/7      Training 20.00-21.30            OSSMI
Woensdag 26/7    Oefenwedstrijd Heibos - Vlug Vooruit om 20.00
Donderdag 27/7   Training 19.00-20.30            Sportcentrum Peerdsbos  
Zaterdag 29/7      Training 20.00-21.30            Sportcentrum Peerdsbos
Dinsdag 1/8       Oefenwedstrijd Putte SK - Vlug Vooruit om 20.00u
Woensdag 2/8   Training 20.00-21.30         OSSMI
Zaterdag 5/8     Training 16.00-18.00         OSSMI 
Maandag 7/8        Training 20.00-21.30            OSSMI
Woensdag 9/8      Training 20.00-21.30            OSSMI
Donderdag 10/8 Oefenwedstrijd Driehoek - Vlug Vooruit om 20.00u
Maandag 14/8      Training 20.00-21.30            OSSMI
Woensdag 16/8    Training 20.00-21.30            OSSMI
Donderdag 17/8 Training 20.00-21.30        Vlug Vooruit
Zondag 20/8        Oefenwedstrijd OSSMI - Vlug Vooruit om 14.00  
Dinsdag 22/8       Training 20.00-21.30             Vlug Vooruit
Woensdag 23/8 Training 20.00-21.30       Vlug Vooruit
Donderdag 24/8 Oefenwedstrijd Seja - Vlug Vooruit om 20.00
Zondag 27/8      Oefenwedstrijd VV2 : Vlug Vooruit - Rapid om 11.00u 

Zondag 27/8        Bekerwedstrijd Vlug Vooruit - Bacwalde om 15.00
Dinsdag 29/8       Training 20.00-21.30             Vlug Vooruit
Donderdag 31/8   Training 20.00-21.30             Vlug Vooruit
Zondag 3/9          oefenwedstrijd
Dinsdag 5/9         Training 20.00-21.30             Vlug Vooruit
Donderdag 7/9     Training 20.00-21.30             Vlug Vooruit
Zondag 10/9        Start Competitie

 

Er wordt nog ijverig gezocht naar tegenstrevers voor oefenwedstrijden.
Deze lijst is voor verandering vatbaar.
Wijzigingen worden in vette rode letters aangeduid      

Bekerwedstrijden

De eerste wedstrijden voor bekercompetitie zijn gekend.

Seniors :
Zondag 27/8 om 15.00u : Vlug Vooruit - Bacwalde
Zondag 3/9 : bij winst 2de ronde


Veteranen :
Zondag 27/8 om 11.00u : Zilverenhoek - Vlug Vooruit
Zondag 3/9 : bij winst 2de ronde

 

Dames :
Vrijdag 1/9 om 20.30u : Riko-Hubertus - Vlug Vooruit

 

Miniminiemen :
Zaterdag 2/9 om 9.45u : Vlug Vooruit - Stabelino

 

Miniemen :
Zaterdag 2/9 om 12.30u : Groenenhoek - Vlug Vooruit

 

Cadetten :
Zaterdag 2/9 om 12.30u : Vlug Vooruit - Stabelino

 

Scholieren :
Zaterdag 2/9 om 15.00u : Olve - Vlug Vooruit

 

Start van de competitie in het weekend van 8 & 9/9/2017

 

 

 

 

Voorlopige reeksindelingen

Tweede afdeling A

Atletico Turco, Bart, Deurne OB, ESVO, Groenendaal, Harrows, Noorse, Olse, Rapid, Rood Wit, Sac, Vlug Vooruit 

Reserve Tweede Afdeling A

Brasschaat2 ,Driehoek3, Nieuw Stabroek3, Noorse2, Olse2, Olvac3, Ossmi3, Racing Kiel2, Seja3, Sint Jozef2, Valaarhof3, Vlug Vooruit2 

Veteranen D

Andalucia, Bacwalde, City Pirates 3, Laar 2, Ljiljani, Nieuw Boechout, Olve 2, Patro Hoevenen 2, Polderster, Sava, Simikos, Sint Michiel, Vlug Vooruit 1 

Veteranen E

Atlanta, Avia, Berkenrode, Cantincrode 2, El Condor, ESVO 2, Kontich, Noorse, Ruggeveld, Stabelino 2, Vitesse Boom, Vlug Vooruit 2 

Dames B

Andalucia, Bacwalde, Berkenrode 1, Familia-Academia, Kiel-Johnnyboys, Nieuw Stabroek 1, Olve, Ossmi, Oxaco 1, Rijmenam, Royalle Zeezicht, Vlug Vooruit 1

Dames C

Beerzel Dames, Berkenrode 2, Cantincrode 1, Groenendaal, Ik Dien 2, Nieuw Stabroek 2, Noorse 2, Simikos 2, Sint Jozef 1, Vlug Vooruit 2, Vremde 2,Waarloos 4 

Pupillen C

City Pirates, Groenendaal, MSC Antwerpen 1, Olse, Ossmi, Sava, Seja, Valaarhof, Vlug Vooruit, Vos Reinaert

Mini-Miniemen C

Cantincrode 2, Driehoek 2, Groenenhoek 2, Helderhoek 1, Laar 1, Nieuw Boechout 1, Nieuw Stabroek 1, Olse 1, Olve 3, Vdp 2, Vlug Vooruit 1 

Mini-Miniemen E

Bacwalde 2, Cantincrode 3, Driehoek 3, Groenenhoek 3, Ik Dien 3, Nieuw Stabroek 2, Olve 4, Ostan, Oxaco, Vlug Vooruit 2, Vos Reinaert 2 

Miniemen C

Bacwalde, Groenendaal, Ik Dien 1, Nieuw Stabroek 2, Olvac 2, Olve 3, Rapid 2, Stabelino 1, Valaarhof, Vlug Vooruit, Vos Reinaert 1, Vremde 2

Cadetten C

Cantincrode 1, Driehoek 2, Ik Dien 2, MSC Antwerpen 1, Nieuw Polonia, Olve 3, Ostan 1, Patro Hoevenen 1, Rapid 2, Vlug Vooruit, Vos Reinaert

Scholieren D

Belgica, Groenendaal, Helderhoek, Ik Dien 3, Nieuw Boechout 2, Noorse 2, Olvac 3, Ossmi 2, Sint Jozef 2, Vdp 3, Vlug Vooruit 

 

Tornooi Seja

Na winst op het eigen Paastornooi van Vlug Vooruit en dat van Rapid zijn onze mini-miniemen er nu ook in geslaagd om tussen de buien door het tornooi van Seja te winnen. Na opnieuw een quasi vlekkeloze aanloop zonder tegendoelpunten, nam onze ploeg met een ruime 3-0 zege in de final de maat van thuisploeg Seja. Opnieuw een mooie collectieve prestatie van onze ploeg en een knappe aflsuiter van een succesvol seizoen!

Katja De Loose

Na een promotie op professioneel vlak heeft Katja aangegeven dat haar nieuwe professionele uitdaging moeilijk combineerbaar is met haar functie als bestuurslid binnen de afdeling voetbal van Vlug Vooruit.
Het voltallige bestuur van Vlug Vooruit Voetbal wenst Katja dan ook te bedanken voor haar inzet binnen het bestuur en binnen de werking van onze club. 
Veel succes en tot binnenkort aan de toog :)

VV ers on tour

De vakantie komt er weer aan ... stuur je foto vanuit het buitenland met je VV sjaal of vlag ... en we vullen onze VV on tour pagina verder aan ...

 

Tornooi Groenendaal

Pupillen 2010 hebben het tornooi van Groenendaal op hun naam geschreven.

Tornooi Rapid

Maandag 1 mei was een echte feestdag voor onze oudste mini-miniemen. Op het tornooi van Rapid wisten zij de thuisploeg in de finale te verslaan met duidelijke 4-0 cijfers. Tijdens de 5 gespeelde wedstrijden wisten zij maar liefst 14 maal te scoren en geen enkel tegendoelpunt te incasseren. Een mooie prestatie van de ploeg die volgend seizoen het mooie weer zal maken bij de miniemen.

Mededeling Voetbal

Beste leden,

 

vrijdagavond 14, zaterdag 15 en maandag 17 april

vindt op onze voetbalvelden

het jeugdpaastornooi en het KVV-meisjestornooi plaats.

 

Wij willen ons bij de leden van de andere afdelingen

op voorhand excuseren voor eventuele parkeeroverlast,

en wijzen er ook graag op dat er vanaf vrijdag 18u

met aparte bonnekes en aangepaste prijzen wordt gewerkt.

 

Gelieve hiermee rekening te willen houden,

en natuurlijk is iedereen van harte welkom

om onze jeugdploegen aan te moedigen

en om iets te komen eten of drinken!

 

Met sportieve groeten,

het voetbalbestuur.

Supporters op post !

Op zondag 9 april speelt onze 1ste ploeg een testwedstrijd voor het behoud in 1ste afdeling.
 
Plaats en tijd van het gebeuren : terrein Groenenhoek om 15.00u.
De tegenstrever is Vos Reinaert.
 
Na een moeilijk seizoen, met een mooie eindsprint, rekenen onze spelers op jullie massale  ondersteuning.
Zorg dat Groenenhoek Geel-Zwart kleurt !

22/2/2017 PERSCOMMUNIQUÉ verspreid door KVV

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond, KVV zet in op een toekomst met Voetbal Vlaanderen

Op 22 februari 2017 heeft de Algemene Vergadering van KVV Federaal beslist om, naar aanleiding van het nieuwe decreet inzake de erkenning en subsidiëring van de georganiseerde sportsector, over te gaan tot een fusie met Voetbal Vlaanderen.

Het was de enige mogelijke piste die nog open lag om de 23.000 actieve voetballers hun geliefde hobby verder te laten uitoefenen met een visie voor de toekomst en binnen financiële mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met de huidige, voor spelers en clubs.

Zulke beslissing nemen na 110 jaar KVV is uiteraard een harde noot om te kraken. Sommige van de huidige bestuurders zijn zelf al bijna 50 jaar lid van dit voetbalverbond. Ooit in 1907 opgericht, als een competitie tussen jongensscholen uit het Katholieke net groeide dit verbond uit tot wat het nu is. 23.000 actieve spelers waarvan ongeveer 40% speelt als senioren veldvoetbal, 30% speelt jeugdvoetbal en nog 30% speelt senioren zaalvoetbal. Zowel mannen als vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden sporten elk weekend van het voetbalseizoen in competitieve reeksen en bekercompetities van effectieven, reserven, veteranen, dames en jeugd.

Dit geheel wordt nog omkaderd met een kleine 400 scheidsrechters en nog meer vrijwilligers in clubs en in de verbondswerking.

Er is een KVV afdeling in alle Vlaamse provincies behalve West-Vlaanderen, maar er is een zwaar overwicht in de provincie Antwerpen. Om de overstap naar de unisportfederatie Voetbal Vlaanderen te maken werden mensen uit het KVV-bestuur, het vast personeel en uit sommige clubs mee ingezet om regels en gebruiken tussen de verschillende toegetreden federaties dichter bij elkaar te brengen en liefst op elkaar af te stemmen. Deze werkgroepen vorderen gestaag naar hun doel.

Uiteindelijk zijn er in deze unisportfederatie Voetbal Vlaanderen 4 toegetreden federaties: de Voetbalfederatie Vlaanderen VFV, de Liefhebbersvoetbalbond KBLVB, de Vlaamse Minivoetbalfederatie VMF en de KVV.

Binnen de structuur van Voetbal Vlaanderen is er in het beleidsplan voor de komende jaren ruimte voorzien voor zowel recreatief veld- en zaalvoetbal (futsal) met stijgen en dalen. Hierin zullen onze effectieve ploegen terecht kunnen uit het veld en de zaal. Reserven, dames en jeugd kunnen ondergebracht worden in het gewestelijke luik van Voetbal Vlaanderen omdat daar recreatief voetbal wordt aangeboden zonder stijgen en dalen, net zoals nu bij KVV. Ook de scheidsrechters zullen op deze wijze hun hobby in het recreatieve voetbal kunnen blijven uitoefenen.

Door in deze structuur te stappen zal de administratieve afhandeling van aansluitingen en wedstrijden ook veel beter en sneller gebeuren door gebruik te maken van de ontwikkelde ICT applicaties. Op dit vlak stapt KVV nu de 21ste eeuw binnen.

Binnen Voetbal Vlaanderen zitten ook KVV-bestuurders gemandateerd om de belangen van het recreatief voetbal op te volgen en de belangen te behartigen.

Dikwijls langdurige, moeizame en slepende onderhandelingen werden na 2 jaar hard werken door vele mensen uit het bestuur tot een goed einde gebracht.

We kunnen nu enkel hopen dat iedereen zijn plaats kan vinden in dit nieuwe voetballandschap om de leukste sport ter wereld te blijven beoefenen.

Tornooi SV Nevelo Oisterwijk

Zaterdag 13 mei spelen onze meisjes U17 een tornooi mee in Oisterwijk.

Hun tegenstanders zijn ..

Nederland : SV Nevelo

Nederland : Koninklijke UD

Nederland : RPC Eindhoven

Duitsland : FC SW Silschede

Duitsland : TSV Krefeld-Bockum 1901

Ierland : Leixlip United AFC

Engeland : Redditch United

 

 

Trainingen miniemen en cadetten

Geen training op donderdag 29 december en 5 januari

Wel training op woensdag 4 januari van 9u tot 11u

Trainingen seniors

Op 20,22 en 27 december zal er voor de seniors geen training zijn. De trainingen hervatten op dinsdag 3 januari 2017.

Op donderdag 29 december voorzien we in plaats van een gewone training, iets speciaal ... meer info volgt

t Stad Sjot

Antwerpen telt heel wat voetbalclubs. En zij staan allemaal voor gelijkaardige uitdagingen, onder andere met betrekking tot financiering, infrastructuur en vrijwilligers. Daarom verzamelde Sporting A - de stedelijke sportdienst - de 24 voetbalclubs met een gestructureerde jeugdwerking, met als doel een nauwere samenwerking. Het eerste zichtbare resultaat daarvan is de ondertekening van een voetbalcharter. Daarin engageren de clubs zich om beter samen te werken en kennis uit te wisselen. De ondertekening van dat charter, met de naam t Stad sjot, vond gisteren plaats op het Antwerpse stadhuis

Enkele berichten

 

Voor miniemen

Volgende week donderdag 8 december is het geen training.

Jammer, maar niet getreurd !

dinsdag 6 december zal het training zijn van 18u tot 20u.

Voor de spelers geboren in 2005 is het zaterdag 10 december match om 9u45

tegen de Mini - miniemen van Niels Govearts (9 vs 9)

Samenkomen om 9u op VV

 

Voor cadetten en Miniemen 2004

Voor de spelers geboren in 2004 + cadetten is het zaterdag 10 december match om 9u30

Cadetten tegen Miniemen 2004  (11 vs 11)

Samenkomen om 8u45 op VV

Cursus Scheidsrechter

Op zaterdag 10 december 2016 organiseert KVV een scheidsrechterscursus.
Deze zal doorgaan op Vlug Vooruit.
 
Iedereen vanaf 16 jaar mag hieraan deelnemen. Aangesloten zijn bij onze afdeling is zeker geen voorwaarde.
Na het succesvol beëindigen van deze cursus kan je er voor kiezen om ofwel verder als officiële scheidsrechter, ofwel om als gelegenheidsscheidsrechter wedstrijden te leiden.
 
Alle info en inschrijvingen, voor 30/11/16, bij onze scheidsrechtersverantwoordelijke.
 
Dany Dedeken
 

Ook morgen geen voetbal !

algemene afgelasting voor morgen.

KVV Afgelastingen

In de Afdeling Antwerpen zijn voor het weekend van 18 tot en met 20 november alle dames- en jeugdwedstrijden afgelast.

Geen trainingen voor de seniors vandaag

Meisjes en dames

Woensdag 9 november zijn er GEEN trainingen voor de meisjes. Dames worden wel verwacht voor de training.

Vrijdag 11 november zijn er enkel keeperstrainingen voorzien en GEEN andere trainingen (meisjes en dames).

 

Miniemen en cadetten

Zaterdag 28 oktober is er een oefenmatch voor onze miniemen gepland tegen elkaar. Samenkomen is voorzien om 11u30 en de match om 12u30.
 
Let op!!!
Donderdag 3 november is het training van 10u tot 12u.
voor de miniemen.
 
Voor cadetten is het op woensdag 2 november training van 10u tot 12u.

Trainingen op 1 november

Voor de mini-miniemen gaan de trainingen op deze feestdag niet door.

Trainingen meisjes en pupillen

GEEN trainingen op 19/10 voor de meisjes en pupillen wegens de regenval van deze middag.

Inschrijvingen zijn open !

wis vlugvooruit merksem voetbal meisjesvoetbal

Veteranen A geen wedstrijd dit weekend

Forfait van s gravenwezel voor onze verteranen A

Spaghetti

Training seniors en junioren

Nu dinsdag (4 oktober) zal er geen training voor de seniors en de junioren zijn. De donderdagtraining zal wel gewoon doorgaan.

de Red Flames

Gisteren zijn we met meer dan 50 meisjes / dames de Red Flames gaan aanmoedigen.

Het was een leuke avond en of ze weten dat we daar waren ....

 

 

 

Meisjesvoetbal

De kalender van de meisjes staat op onze site. Alle wedstrijden zijn nu te vinden op onze site.

VV 2

De tegenstrever voor de wedstrijd van morgen, 11/9 De Vrede, heeft forfait gegeven.
Geen wedstrijd dus voor VV2, morgen om 10.30u
 

Wedstrijdballen

Beste sympathisanten,

Onze club kent naast haar spelers / speelsters uiteraard ook veel supporters, familie, vrienden  enz. die onze teams komen aanmoedigen.
Wie weet ben jij wel iemand, of ken jij iemand, die onze club en onze jeugdwerking in het bijzonder een warm hart toedraagt.
Waarom dan eens geen wedstrijdbal schenken aan je favoriete team?

Dit alles kan aan een voordelig tarief van 40 euro voor een wedstrijdbal voor de jeugd en 60 euro voor de seniors of dames…

Heeft U hiervoor interesse, aarzel niet en neem contact op met Katja De Loose  via e-mail: deloosekatja@hotmail.com of via telnr. 0472/90.48.40

Uw naam wordt gedurende het ganse seizoen in de kantine en op de website vermeld en indien U wenst nodigen we je graag uit om de aftrap van de wedstrijd te komen geven.

Alvast bedankt vanwege de club en alle spelers!!!

Veteranen tornooi KVV afgelast

Wegens de te verwachten hitte wordt het KVV-veteranen tornooi van zaterdag 27 augustus 2016 afgelast.
KVV heeft, na het inwinnen van medisch advies, deze beslissing genomen.

Bekerwedstrijd

De bekerwedstrijd van nu zondag tegen Royalle Zeezicht vervalt. Volgende afspraak in de bekercompetitie is op zondag 4/09 tegen Racing Kiel.

Geen training op 10 augustus

Wegens werkzaamheden aan de toegangsweg zal er op woensdag 10 augustus geen training mogelijk zijn op OSSMI.

Word jij onze nummer 60 ?

Meisjesvoetbal Antwerpen Vlug Vooruit Merksem

De grote vakantie is daar...

... neem een leuke foto met uw VV sjaal en we zetten hem op onze VV on Tour pagina. We hebben al foto s uit New York, Sydney, Tanzania enz ...

Voorlopige reeksindeling

Eerste afdeling : Driehoek, Kalfort Daghet, Koningshof, Laar, Nieuw stabroek, Patro Hoevenen, Racing Kiel, Rapid, Riko Hubertus, Sint Jozef, Vlug Vooruit, Vremde

Res Tweede afdeling A : Berkenrode, Brasschaat, De Vrede, Driehoek, Nieuw Stabroek, Noorse, Olse, Patro Hoevenen, Rapid, Seja, Sint Jozef, Vlug Vooruit

Veteranen E : City Pirates, Helderhoek, Muggenberg, s Gravenwezel, Seja, Stabelino, Stadion, Vlug Vooruit, VOS Reinaert, Zilverenhoek

Veteranen F : Atlanta, Cantincrode, Laar, Los Incas, Nieuw Boechout, Ossla Rozemaai, Patro Hoevenen, Polderster, Sint Michiel, Vlug Vooruit

Dames C : Belgica, Catincrode, Nieuw Stabroek, Noorse, OXACO, Patro Hoevenen, Simikos, Sint Jozef, Vlug Vooruit, Waarloos 4, Wavria

Dames D : Bacwalde, Benne, Berkenrode, Cantincrode, Groenendaal, Groenenhoek, Helderhoek, Ik Dien, Kontich, VDP, Vlug Vooruit

Pupillen C : Alberta Schilde, City Pirates, Koningshof, MSC Antwerpen, Nieuw Stabroek, Noorse, Ossmi, Patro Hoevenen, Simikos, Vlug Vooruit

Mini Miniemen B : Bacwalde, Cantincrode, Groenenhoek, Helderhoek, Ik Dien, Nieuw Boechout, Olve, Rapid, Simikos, VDP, Vlug Vooruit, VOS Reinaert

Mini Miniemen E : Bacwalde, Berkenrode, Cantincrode, Ik Dien, MSC Antwerpen, Olse, Olve, Rapid, Seja, Sint Jozef, Vlug Vooruit, VOS Reinaert

Miniemen C : Catincrode, Driehoek, Groenenhoek, MSC Antwerpen, Nieuw Stabroek, Ostan, Rapid, Sava, Sint Jozef, Vdp, Vlug Vooruit, Vremde

Cadetten D : Belgica BK, Deurne OB, Koningshof, Laar, MSC Antwerpen, Nieuw Boechout, Nieuw Polonia, Oxaco, Patro Hoevenen, Sava, Sint Jozef, Vlug Vooruit

Scholieren C : Driehoek, Koningshof, Laar, Nieuw Stabroek, Ostan, Rapid, Simikos, Stabelino, Valaarhof, Vdp, Vlug Vooruit

Junioren B : Groenenhoek, Helderhoek, Ossmi, Valaarhof, Vlug Vooruit, Vremde

 

Euro 2016

Alle wedstrijden van onze Rode Duivels zullen te zien zijn op het groot scherm. Iedereen is welkom om mee met ons de Rode Duivels te volgen op het EK 2016 in Frankrijk.

 

Bekerwedstrijden 2016-2017

zo 2808 15:00 VLUG VOORUIT-ROYALLE ZEEZICHT  senioren
zo 3010 Winnaar 39-VLUG VOORUIT   veteranen
zo 0409 14:30 VLUG VOORUIT-DUFFEL   dames
za 0309 09:00 IK DIEN-VLUG VOORUIT   mini miniemen
za 0309 10:00 VLUG VOORUIT-SIMIKOS   miniemen
za 0309 12:30 VLUG VOORUIT-KONINGSHOF   cadetten
za 0309 17:30 NOORSE-VLUG VOORUIT   scholieren
za 2910 15:30 VLUG VOORUIT-O.S.S.M.I.  junioren

Vrouwenvoetbal bij Vlug Vooruit ... Spelplezier, ambitie en de derde helft

https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/sportverenigingen/nieuws-121

Foto : Tom Cornille

Luc Wyns vindt nog enkele Crimi Clowns op Vlug Vooruit

Voetbalvelden Vlug Vooruit ingezaaid

Beide voetbalvelden van Vlug Vooruit werden half mei behandeld en klaargemaakt voor het nieuwe seizoen.
Na de nodige nivelleringswerken, inzaaien en verticuteren is het nu aan moeder natuur om vanaf september op een uitstekende grasmat te kunnen voetballen.
 
 
 

KVV Kipsta Jeugdtornooi 2016

Onze meisjes hebben de KVV beker gewonnen na in de finale VDP te verslaan met 4-1.

Net als vorig jaar mochten onze meisjes naar het rivierenhof trekken voor een finale. Net als vorig jaar was VDP onze tegenstrever maar in tegenstelling tot vorig jaar werd er nu wel gewonnen. Als organisator van het tornooi was het een leuk einde van een prachtige tornooidag. Wij danken alle medewerkers voor hun bijdrage aan dit tornooi !

meisjesvoetbal vlug vooruit merksem 

Meisjes gezocht

Wij zoeken nog meisjes die willen voetballen !

Er spelen meer dan 50 meisjes of dames op onze club wekelijks voetbal. Maar wij willen verder groeien, ben je van het geboortejaar 2001 of jonger neem dan contact met ons op. Kom anders kennismaken met ons en onze club, vrijdagavond 20 mei om 19h30 houden we een info avond.

Foto s van het meisjestornooi

http://www.voetbal1.be/2016/KVV_Meisjestornooi2016/

2de testwedstrijd voor VV1 !

Na de schitterende prestatie van onze 1ste ploeg vorige zondag, zijn ze nog 1 wedstrijd verwijderd van een zekere promotie naar de 1ste afdeling.
 
Veel supporters van Vlug Vooruit waren getuige van een schitterende prestatie. 
Zij gedroegen zich als 12de man voor het team.
De spelers en de sportieve staf danken hen allemaal.
 
Maar, zoals gezegd is het nog niet gedaan.
Daarom vragen zij weerom jullie steun voor de 2de en finale testwedstrijd.
 
Zondag 24/4, Laar – Vlug Vooruit, te 15.00u op het veld van Helderhoek.
 
Allen daarheen !
 
Image result for voetbal

KVV Scholentornooi meisjesvoetbal

Mooi weer, veel toeschouwers en vooral veel lachende gezichten ! Meisjesvoetbal zit in de lift en het tornooi was een succes. Bijzondere dank gaat uit naar de scheidsrechters, de aanwezige clubs, de scholen en het KVV die er een mooie namiddag van hebben gemaakt.

Veteranen gezocht !

Ben je geboren in 1982 of vroeger, en je wil op zondag een paar uur van je vrije tijd sportief doorbrengen, dan is er plaats voor jou bij onze veteranen.
 
Heb je interesse, dan kan je steeds contact opnemen met Dirk Abel, abelardo@telenet.be
Je kan ook het contactformulier op deze website invullen en we nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Eerste ploeg van Vlug Vooruit wint testwedstrijd

VV1 heeft zijn eerste testwedstrijd voor promotie naar 1ste afdeling met glans gewonnen.
Vitesse Boom werd met 3-1 verslagen door “ The Pride of Emperor’s Corner”.
De promotie is hierdoor zo goed als zeker. 
VV1 moet nog een 2de testwedstrijd spelen, zondag 24 april om 15.00u tegen Laar op het veld van Helderhoek.
 
De spelers en sportieve staf van VV1 wenst de talrijk opgekomen VV-supporters te bedanken voor hun schitterende ondersteuning.

Testwedstrijd VV1 voor eventuele promotie naar 1ste afdeling

Op zondag 17 april, om 15.00u speelt onze 1ste ploeg een testwedstrijd om een eventuele promotie naar de 1ste afdeling af te dwingen.
Deze wedstrijd, Vitesse Boom - Vlug Vooruit, wordt gespeeld op het veld van Groenenhoek.
We verwachten zoveel mogelijk supporters om ons 1ste elftal aan te moedigen.
Er is geen combi-regeling.

Geslaagd Paastornooi op Vlug Vooruit

Op 25 en 26 maart 2016 vond onze jaarlijkse editie plaats van ons Paastornooi.
De winnaars van het tornooi waren de ongeveer 400 voetballers die verdeeld waren over 52 ploegen.
We willen alle spelers en begeleiders van harte bedanken voor het sportieve verloop van dit tornooi.
 
Bijzondere dank gaat naar onze scheidsrechters. Zonder hen is er geen voetbal mogelijk.
Vincent, Walter, Erik, Ronny, Juan, Marc, Contant, Patrick, Dany, Luc en Michel, van harte bedankt.
 
Foto’s van het tornooi kan je terugvinden op https://mesio.smugmug.com/Vlug-vooruit-paastornooi-2016
 
Langs deze weg willen we ook alle helpende handen bedanken die dit tornooi tot een succes maakten.
Van harte dank aan de mensen die de opbouw en afbraak van het tornooi verzorgden, alle tappers, mensen in de keuken, onze kassiers, Katja & co voor de tombola, veldkapiteins, iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen en “last but not least”, onze logistieke supervisor René.
 
We maken zeker afspraak in 2017 !

KVV tornooien afgelast

Met spijt in het hart wordt het KVV?-Kipsta Jeugdtornooi van vandaag paasmaandag 28 maart 2016 afgelast omwille van de weersomstandigheden.

Fotoreportage paastornooi

Alle foto s zullen te vinden zijn op de volgende pagina :

https://mesio.smugmug.com/Vlug-vooruit-paastornooi-2016

 

2de plaats voor VV1

Het eerste elftal van Vlug Vooruit heeft zich verzekerd van de 2de plaats in 2de afdeling A.
2 testwedstrijden zullen bepalen of zij, na een succesvol seizoen, kunnen doorstromen naar 1ste afdeling.
Deze wedstrijd(en) zullen gespeeld worden op 17 en 24 april, op neutraal veld. Info over tegenstrever, terrein en tijdstip volgen van zodra dit gekend is.

Alvast een dikke proficiat aan de ploeg, waarvan de gemiddelde leeftijd 22 jaar is.
Ook felicitaties voor de sportieve staf.
VV1 rekent op de massale belangstelling en steun van de supporters voor de testwedstrijden.

Spaghetti meisjesvoetbal

Enkele foto s van onze spetterende spaghetti staan online. Wij bedanken graag Karine, Rene, Luc, Tim, Anke, Rudi, Maria, Bruno, Yvonne, Davina, Vincent, Jef en Yorick voor hun helpende handen !

meisjesvoetbal vlug vooruit

Paastornooi

Wedstrijdschema s staan online !

Voetbalstage

Op woensdag 30 maart organiseert de afdeling voetbal een voetbalstage voor jongens en meisjes die geboren zijn in het jaar 2008 t/m 2011.

Afbeeldingsresultaat voor voetbal

 

Alle jongens en meisjes kunnen zich dan een hele dag uitleven met specifieke baloefeningen, wedstrijdjes en andere leuke voetbaloefeningen. 

Kinderen die hieraan willen deelnemen hoeven niet noodzakelijk veel voetbalervaring te hebben. 

Voor sommigen zal het misschien een eerste echte voetbalervaring betekenen op een echte training.

 

Opvang wordt voorzien vanaf 8.30 u s morgens en wordt verzekerd tot 17.00 u. 

De deelnameprijs bedraagt €10,00 per kind inclusief middagmaal en 4-uurtje.

 

Inschrijven is verplicht en kan via volgende link op de website van Vlug Vooruit (http://www.vlugvooruit.be/site/index.php?cat=voetbal&page=voetbalstage

                                                                                                                                                                                                   of bij Niels Govaerts via e-mail (nielsgovaerts@hotmail.com

                                                                                                                                                                                                   of GSM (0496/64.01.71).

 

Wij hopen die dag zoveel mogelijk kinderen van VV-leden en -sympathisanten te mogen begroeten. 

Dus aarzel zeker niet om uw familie en kennissenkring hiervan op de hoogte te brengen. 

Na afloop van deze voetbalstage kan er altijd worden gepraat over een eventueel aansluiten als lid van de voetbaljeugd van Vlug Vooruit.

Cadetten kampioen !

Met nog 3 competitiewedstrijden te spelen, zijn onze cadetten zeker van de titel in de cadetten B-reeks.
Hun titel heeft nog meer glans door het feit dat zij op dit ogenblik het maximaal aantal punten hebben behaald.
 
Alvast de felicitaties voor onze cadetten.
Ook een dikke proficiat aan coach Philip, de bezieler van de ploeg.
 

Voetbalstage tijdens paasvakantie !

Jartazi

De huidige Cordoba lijn van Jartazi wordt ook volgend seizoen behouden. Leden kunnen dan ook kiezen voor een traingspak, regenvest of een trainingshirt en broek. Leden die hun lidgeld betaald hebben voor 15 juni kunnen hun bestelling en maat doorgeven aan de coach of komen passen op 16 en 23 juni (steeds van 19h tot 21h). Wij zorgen bij aanvang van het nieuwe seizoen dat het bestelde artikel geleverd is.

Spaghetti 18 maart VOLZET !

Het max aantal toegelaten eters is bereikt !

Bedankt voor jullie inschrijvingen.

KVV jeugdtornooi

Het programma van het KVV jeugdtornooi is gekend.

 
Je kan het hier bekijken (klikken op de juiste leeftijdsgroep) 
 
 
Het betreft hier enkel de wedstrijden in de groepsfase.
Hopelijk spelen jullie daarna verder in de eliminatie-fase, maar daar zijn nog geen uren van gekend.
 
Ter herinnering : voor alle jeugd-reeksen, behalve scholieren en junioren, vindt het tornooi plaats op paasmaandag 28 maart.
De scholieren en junioren spelen hun tornooi op zaterdag 2 april.

Meisjesvoetbaldag

Op woensdagmiddag 9 maart organiseren we samen met het KVV een meisjesvoetbaldag op onze club. Wij zijn nog op zoek naar meisjes tussen 7 en 14 jaar die graag willen voetballen. Kom kennismaken tijdens deze dag met het voetbal en onze club !

meisjesvoetbal

Tilly Con Carne uitgesteld

Onze Tilly Con Carne zal niet doorgaan en verschoven worden naar een nieuwe datum

 

Valentijnsribbekes ...

KVV jeugdtornooien

Op maandag 28 maart 2016 vindt het jaarlijkse jeugdtornooi van KVV plaats.
We herinneren ons de memorabele editie van verleden jaar met VV-finalisten bij de jongste pupillen en de meisjes.
Ook voor deze editie is Vlug Vooruit weer gastclub voor de competitie bij de meisjes.

Dit zijn de reeksen en de locaties : 
 • Pupillen 5x5 op SAVA
 • Pupillen 5x5 op Rapid
 • Pupillen 7x7 op Tubantia
 • Miniminiemen 7x7 op Stabelino
 • Miniemen 7x7 op Olve of Groenenhoek
 • Cadetten 7x7 op Olse of Groenendaal
 • Meisjes 5x5 op Vlug Vooruit

Supporters welkom

Fair Play nov 2015

  Ploeg Reeks Tot ptn # wedstr gemidd pct Gemidd houding spelers Gemidd houding begeleiders Gemidd houding supporters
6 Miniemen MIN E 173 7 24,71 98,86% 9,71 10,00 5,00
32 Mini Miniemen MM E 145 6 24,17 96,67% 9,67 9,67 4,83
15 Dames DAM D 141 6 23,50 94,00% 9,17 9,67 4,67
54 Mini Miniemen MM C 162 7 23,14 92,57% 9,29 9,29 4,57
25 Cadetten CAD B 159 7 22,71 90,86% 8,29 9,71 4,71
61 Miniemen MIN B 156 7 22,29 89,14% 8,00 9,29 5,00
18 Scholieren SCHOL C 171 8 21,38 85,50% 7,38 9,50 4,50
24 Junioren JUN D 145 7 20,71 82,86% 7,57 8,57 4,57
76 Seniors 2de A 138 7 19,71 78,86% 7,29 8,86 3,57

Soccer Trophy

Een selectie van onze dames gaat Vlug Vooruit vertegenwoordigen op dit indoor tornooi.

Zaterdag 26/12 om 16h in de parkloods Park Spoor Noord.

Damesvoetbal

Sinds dit voetbalseizoen is ook een damesploeg actief in competitie voor Vlug Vooruit.
Onze “ladies” doen het uitstekend in de competitie, meer zelfs, in de beker zijn zij de enige ploeg van Vlug Vooruit die doordringen tot de kwartfinale.

Omdat er volgende zondag geen seniors/veteranen voetbal is, lijkt het ons een ideale gelegenheid om jullie uit te nodigen voor de wedstrijd van onze dames en hun in deze kwartfinale een hart onder de riem te steken.

Zondag 13 december om 14.30u, wedstrijd VV-Ladies tegen Moretusburg.
Plaats : Emperor’s Corner Stadium
Maak kennis met onze damesploeg en kom ze massaal aanmoedigen, toeters en bellen toegelaten  !

Infoavond meisjes- en damesafdeling

De infoavond van de meisjes- en damesafdeling is verplaatst van vrijdagavond naar zaterdagavond 19 december. De dames moeten op vrijdagavond een wedstrijd spelen tegen de dames van Ik Dien.

2e ronde junioren

Kalender aangevuld met de wedstrijden van onze junioren (reeks D).

 

Proficiat aan onze jongste ...

Meisjesvoetbal ... Onze jongste meisjes hebben dit weekend hun eerste wedstrijd gespeeld.

Marijke, Lena, Marie, Ans, Aylin en Hanae hebben volgens coach Dave met heel veel plezier en overtuiging gespeeld. Proficiat meiden !

 Meisjesvoetbal Antwerpen Vlug Vooruit Merksem

Proficiat ...

De winnaar van onze quiz editie 2015 was de Réunion !

Proficiat aan allen voor weer een geslaagde leuke avond.

Opleiding scheidsrechters ...

Sam Vermeulen, Harry Eyer, Daniel Borgions, Dirk Abel, Vincent Ceulemans en Jef De Ruyter hebben de scheidsrechtersopleiding gevolgd op het KVV !

PROFICIAT allen zijn ze geslaagd voor het theoretisch examen. 

 

Vlug Vooruit afdeling voetbal presenteert

Kwis avond op vrijdag 20 november 2015 te 19.30u

Inschrijven kan enkel via lijst in de kantine.

Wees snel, want het aantal groepen is beperkt

Nieuwe bestuursleden afdeling voetbal

Onze voetbalafdeling is in volle groei. Hierdoor wordt het takenpakket van het bestuur steeds groter.
Het is daarom dat het voetbalbestuur twee nieuwe bestuursleden mag verwelkomen, we stellen ze even aan jullie voor.

 

Katja De Loose :

Zij zal zich bezighouden met het onderhouden van contacten met bestaande sponsors en tevens speuren naar nieuwe mogelijkheden.
Katja is al vele jaren kind aan huis als trouwe supporter van haar zonen Andreas (coach pupillen) en Thomas (cadetten), maar vooral gekend als echtgenote van Philip Renier (coach cadetten).

 

Luc Lambrechts :

Luc zal de coördinatie voor materiaal en infrastructuur verzorgen. Luc is bij de meeste VV-ers gekend als trainer/coach van de junioren en trouwe supporter van dochter Chelsey (dames) en zoon Yorick (junioren). 

Winteruur

In de nacht van zaterdag 24,  op zondag 25 oktober, wordt het winteruur ingevoerd.
De klok wordt 1 uur teruggezet.
Dames, senioren en veteranen, gelieve daar rekening mee te houden zodat jullie tijdig op de afspraak zijn.

Dames tegen Groenendaal

Net zoals toen met onze eerste mannenploeg zijn er foto s van onze dames te vinden op http://www.groenendaler.be/2015_2016/boek3/ 

Training seniors vanavond om 20h30 !

Vandaag 15 oktober starten de trainingen voor de seniors om 20h30

Meisjes en dames samen naar de match

Onze meisjes en dames zijn naar de Womens Champions League wedstrijd Standard - Frankfurt gaan kijken !

Maand van de scheidsrechter !

Sport in de kijker

Je kan een verslag en enkele foto s vinden van onze wedstrijd tegen Groenendaal in de laatste editie van de sportflash.

Webshop

Onze vernieuwde webshop staat online ! Nu kan je alles bestellen en afrekenen online. Alles wordt dan netjes thuis afgeleverd. 

Onze tribune is onder dak.

Dank zij de goede zorgen van Daniël Borgions en Patje Waghemans kunnen onze supporters bij regenweer droog genieten van de wedstrijden.

Op zoek ...

Wij zijn nog steeds op zoek naar coaches om onze pupillen te begeleiden tijdens wedstrijden !

Eerste competitiewedstrijd ...

Foto s van de eerste competitiewedstrijd tegen groenendaal zijn hier te zien.

Wijziging voor de beloften dit weekend !

De wedstrijd Familia-Academia - Vlug Vooruit  in de reserven reeks 2A wordt gespeeld op maandag 14/9 te 20.00u op het veld van Vlug Vooruit.

Tornooi Simikos

Onze meisjesploeg wint het tornooi op Simikos !

 

Cadetten behalen een 2e plaats en de mini miniemen een 3e plaats !

Onze dames zijn er klaar voor

https://youtu.be/6yfFJEGBA5o

Tribune 1 van Vlug Vooruit wordt gerenoveerd.

Het oude dak werd verwijderd en het metaal werd ontroest en opnieuw geschilderd.
Eerstdaags volgt het nieuwe dak en dan rest enkel nog een goedkeuring van de brandweer om de supporters in ideale omstandigheden naar de wedstrijden te laten kijken
 

Start trainingen

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is gestart !

Scheidsrechters cursus KVV

Wil je scheidsrechter of gelegenheidsscheidsrechter worden ?
Ook volgend seizoen organiseert KVV hiervoor cursussen.
De cursus (theorie) duurt 1 dag of 4 avonden. Daarna volgt een praktische proef.

Heb je interesse ?
Aarzel niet om je naam door te geven.
Je hoeft niet noodzakelijk als actief lid bij VV-voetbal aangesloten zijn.

Inschrijven kan via secretaris Rudi Govaerts

FairPlay seizoen 2014-2015

Ploeg Reeks Tot ptn # wedstr gemidd pct Gemidd houding spelers Gemidd houding begeleiders Gemidd houding supporters
Vlug Vooruit MM A 530 22 24,09 96,36% 9,45 9,77 4,86
Vlug Vooruit MIN C 605 26 23,27 93,08% 9,00 9,46 4,81
Vlug Vooruit MM E 441 19 23,21 92,84% 9,37 9,58 4,79
Vlug Vooruit JUN B 364 17 21,41 85,65% 8,18 9,29 4,53
Vlug Vooruit 2DE A 420 20 21,00 84,00% 7,50 9,70 3,80
Vlug Vooruit CAD C 498 24 20,75 83,00% 7,88 8,71 4,58
Vlug Vooruit SCHOL B 399 21 19,00 76,00% 8,05 7,67 3,76

Proficiat !

Proficiat Miniemen met het behalen van een 2de plaats in de competitie en proficiat aan onze Mini Miniemen en Miniemen met het behalen van een oorkonde Fairplay.

VOORLOPIGE reeksindelingen.

2e Afdeling A

Bart - Deurne OB - Groenendaal - Moretusburg - Nieuw Stabroek - Olse - Polonia - Sac - Seamens Chile - Vaso - Vlug Vooruit - Vos Reinaert

Res 2e afdeling A

Berkenrode 2 - Familia Academia 2 - Groenendaal 2 - Nieuw Stabroek 3 - OLSE 2 - Oxaco 4 - Patro Hoevenen 3 - Rapid 2 - Seja 2 - Simikos 4 - Vlug Vooruit 2

Veteranen C

Cantincrode - Familia Academia - Jug - Kiel Johnnyboys - Olve - Ossmi - Racing Kiel - s Gravenwezel - Sava 2 - Sint Jozef 2 - Vlug Vooruit 1 - Vos Reinaert 2

Veteranen E

Atlanta - Kontich - Laar 1 - Los Incas - Muggenberg - Noorse - Ossla Rozemaai 2 - Patro Hoevenen 2 - Polderster - Seja - Vlug Vooruit 2 - Zilverenhoek

Dames D

Bacwalde 2 - Benne - Berkenrode 2 - Cantincrode 2 - Groenendaal - Groenenhoek - Helderhoek - Ik Dien 2 - Sint Jozef - Vlug Vooruit - Waarloos 4

Pupillen A

Cantincrode 1 - Groenenhoek 1 - Ik Dien 1 - MSC Antwerpen - Olvac 1 - Olve 1 - Simikos - VDP - Vlug Vooruit - Vremde

Mini-miniemen C

Groenenhoek 3 - Helderhoek 1 - Ik Dien 2 - Laar 1 - Nieuw Polonia - Nieuw Stabroek 2 - Olse 1 - Olve 3 - Rapid 2 - Seja 1 - Vlug Vooruit 1 - Vremde 3

Mini-miniemen E

Driehoek 2 - Groenendaal 2 - Helderhoek 2 - Laar 2 - Nieuw Boechout 2 - Olvac 2 - Olve 4 - Simikos 2 - Sint Jozef 1 - Valaarhof - Vlug Vooruit 2

Miniemen B

Bacwalde 1 - Berkenrode 1 - Driehoek 1 - Groenenhoek 2 - Ik Dien 2 - Koningshof 1 - MSC Antwerpen - Nieuw Boechout 1- Noorse 1 - Olve 2 - Vlug Vooruit 1 - Vremde 1

Miniemen E

Alberta Schilde - Driehoek 2 - Groenendaal 2 - Koningshof 2 - Laar - Olvac 2 - Ossmi 3 - Ostan - Sint Jozef - Stabelino 2 - VDP 3 - Vlug Vooruit 2

Cadetten B

Bacwalde 1 - Deurne OB - Groenendaal - Groenenhoek 2 - Ik Dien 2 - Laar - Olse 1 - Simikos 2 - Valaarhof - Vlug Vooruit - Vremde

Scholieren C

Belgica - Canticrode 2 - Driehoek - Ik Dien 3 - Koningshof 2 - Olse - Olvac - Ossmi 2 - Ostan 2 - Oxaco 2 - Sint Jozef - VDP 3 - Vlug Vooruit - Vremde 2

Junioren D

Nieuw Stabroek - Noorse - Olse - Ossmi 2 - Simikos - Vlug Vooruit

 

Nieuwe hoofdtrainer !

We hebben een nieuwe coach aangetrokken in de persoon van Rudi Vanhaecke. Niet alleen is hij in het bezit van een Uefa B-diploma, hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij de nationale jeugdelftallen van Antwerp en was tot voor vorig seizoen ook één van de architecten van de verjonging en promotie van de 1e ploeg van Driehoek naar Eredivisie. Bij ons zal hij de kans krijgen om zijn visie en ervaring toe te passen op onze jonge groep zodat we ons potentieel kunnen waarmaken. Hij zal een duo vormen samen met Tony op training en tijdens wedstrijden.

Een eerste kennismaking is gepland op vrijdagavond 26 juni om 19h30. De sportieve leiding van beide ploegen (Tony en Rudi) zullen de plannen, doelstellingen en verwachtingen van het komende seizoen dan bekend maken.

Jartazi pasmoment

Op donderdagavond 18 en 25 juni (tussen 19:00 en 21:00) zullen onze spelers hun materiaal (trainingspak e.d.) reeds kunnen passen opdat deze besteld kunnen worden en zeker geleverd zullen worden tegen de start van het nieuwe seizoen.

 

Hervatting trainingen

Pupillen hervatten op 19/08 en een extra training op het kunstgras op 1/08 tussen 17u en 18u30

Mini miniemen hervatten op 18/08

Miniemen hervatten op 18/08 en een extra training op het kunstgras op 8/08 tussen 11u en 12u30

Cadetten  hervatten op 18/08 en een extra training op het kunstgras op 8/08 tussen 11u en 12u30

Meisjes hervatten op 5/08 en extra trainingen op het kunstgras op 25/07 tussen 17h en 18h30 en 8/08 tussen 9u30 en 11u

Scholieren hervatten op 18/08 en extra trainingen op het kunstgras op 25/07 en 1/08 tussen 18u30 en 20u

Junioren hervatten op 4/08 en extra trainingen op het kunstgras op 25/07 en 1/08 tussen 18u30 en 20u

Seniors hervatten op 23/07 en extra trainingen op het kunstgras op 25/07 en 1/08 tussen 20u en 22u en op 8/08 tussen 12u30 en 14u30

Dames hervatten op 5/08 en extra trainingen op het kunstgras op 25/07 tussen 17h en 18h30 en 8/08 tussen 9u30 en 11u

Dinsdagavond opnieuw jeugdvergadering

Wijziging activiteit

De activiteit stoofvlees met frietjes is verhuisd van vrijdagavond 30 oktober naar 23 oktober. Om alle ruimte te geven aan onze tentoonstelling 70 jaar Vlug Vooruit die start op 30 oktober.

Trainingen

Aangezien de velden opnieuw heraangelegd gaan worden zijn er geen trainingen meer op Vlug Vooruit.

Tornooien

Afgelopen weekend winnen onze scholieren en pupillen het tornooi van Patro Hoevenen.

De andere pupillen winnen het tornooi van Groenendaal en OLSE !

 

Meisjestornooi 29 april op Vlug Vooruit

Wij danken het KVV, alle medewerkers en alle meisjes die er een leuke en sportieve namiddag van gemaakt hebben ! 

Beste ouders en beste lid,

Wij, leden van het bestuur, trainers en coaches, willen jullie graag bedanken voor het vertrouwen dat jullie stellen in onze club. Het is een mooi seizoen geweest met knappe en sportieve resultaten. Maar het was vooral een aangenaam seizoen!

Ook het kameraadschappelijk omgaan van de spelers willen we zeker in de bloemen zetten. Alle spelers willen we hiervoor bedanken. Alvast een dikke proficiat aan al onze jeugdspelers! Graag willen wij jullie allemaal opnieuw begroeten in het volgende seizoen !

Kipsta-KVV scholieren en juniorentornooi

 
Sinds een 3-tal jaar organiseert KVV, in navolging van het tornooi op Paasmaandag, voor de 2 oudste jeugdreeksen, een tornooi voor scholieren en juniors.
Vlug Vooruit was in beide reeksen vertegenwoordigd.

Onze scholieren waren geteisterd door verschillende afwezigen wegens blessure en vakantie.
De aanwezigen deden hun uiterste best maar geraakten niet door de voorronde.
 
Onze juniors wonnen hun voorronde en gingen richting kwartfinale. 
Daar werd tegenstrever Olve met 1-0 verslagen.
1 wedstrijd scheidde hen nog van de eindstrijd, de halve finale tegen Valaarhof.
De wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel. Strafschoppen moesten bepalen wie er finalist werd.
In navolging van onze jongste pupillen en meisjes, moesten we weer de duimen leggen. We kweken bij VV blijkbaar een strafschoppen complex !
 
Los van dit alles, weer een puike prestatie van onze Vlug Vooruit-jeugd.
 

Fotoboek paastornooi

De foto s van ons paastornooi staan op de website met dank aan Stefan Meys.

Lees meer

Paasweekend 2015

Jeugd- Paastornooi Vlug Vooruit
 
Op vrijdagavond 3 april en zaterdag 4 april organiseerde Vlug Vooruit zijn jaarlijkse Jeugd- Paastornooi.
Deze editie mocht op een record aantal deelnemende ploegen rekenen. Liefst 57 ploegen namen deel aan het tornooi.
 
Desondanks het mindere weer mogen we van een zeer geslaagd tornooi spreken.
De cadetten en scholieren (vrijdagavond) en de pupillen 2008/2009, pupillen 2006/2007, miniminiemen en miniemen (zaterdag) maakten propaganda voor een sportief tornooi dat in alle opzichten volledig in de geest van fairplay werd betwist.
De winnaars in alle reeksen waren alle deelnemende spelers die er een waar voetbalfeest van maakten.
 
Onze dank en felicitaties gaan in eerste instantie dan ook uit naar alle deelnemende clubs, hun spelers, begeleiders en supporters.
We vergeten zeker niet de scheidsrechters die alles in goede banen hebben geleid.
 
Last, but not least, een welgemeende “merci” voor alle medewerkers die zich vrijwillig hebben ingezet om alles in goede banen te laten lopen, zowel de tappers, de mensen in de keuken en iedereen die op logistiek vlak heeft meegeholpen.
 
Noteer alvast 25 en 26 maart 2016 in je agenda voor onze volgende editie !
 
 
45ste KVV – Kipsta Jeugdtornooi
 
Met liefst 8 jeugdploegen nam Vlug Vooruit deel aan het jaarlijkse KVV-jeugdtornooi op paasmaandag 6 april 2015.
 
Als primeur was het tornooi dit jaar ook opengesteld voor meisjes.
Het was dan voor de club Vlug Vooruit een hele eer dat zij de voorronde en halve finales van het meisjestornooi mocht organiseren op “Emperor’s Corner”.
 
Al onze deelnemende jeugdploegen deden hun uiterste best om een goed resultaat neer te zetten.
Onze pupillen 2007 en 2006, miniemen (2 ploegen) en cadetten moesten in de voorronde reeds hun meerdere erkennen.
De miniminiemen werden in de kwartfinale uitgeschakeld door de latere winnaar van het tornooi.
 
Maar, en dit is een unicum in de geschiedenis van onze 70-jarige club, 2 ploegen van Vlug Vooruit bereikten de finale !
 
Zowel de pupillen 2008, de allerjongsten, als de debuterende meisjes wisten zich te plaatsen voor de eindstrijd.
Beide finales eindigden, na de reguliere speeltijd op een gelijkspel. Beide ploegen moesten echter bij het penalty-trappen, de duimen leggen.
 
Na de eerste ontgoocheling kwam dan toch het besef dat onze spelers en speelsters een stuk clubgeschiedenis schreven.
Vlug Vooruit is dan ook ongelooflijk trots op de jongens en meisjes die deze krachttoer realiseerden.
Ook een welgemeende proficiat aan coaches Tim, Rudy en Geert.
 
 

Op ATV

Proficiat aan onze pupillen en onze meisjes met het behalen van de KVV Finales !

vlug vooruit is zelfs even op het nieuws van ATV !

 http://atv.be/nieuws/2015-04-06/het-voetbaltornooi-voor-de-jeugd/#.VSOrCZZCT3g

Tornooi

Speelschema s van ons tornooi staan online !

Training afgelast 31/03

Na de zware regenval van zondag en vannacht leek er toch nog een kans te bestaan om vanavond te trainen. Echter, niet alleen geven de voorspellingen aan dat de wind hard zal blijven waaien, ook nieuwe buien zouden in aantocht zijn tegen 17:00. Met deze combinatie lijkt het beter om de training van straks af te gelasten.

Geslaagde meisjesdag

Onder een stralende zon kwamen meer dan 25 meisjes opdagen voor de KVV meisjesdag.

 

Het eerste KVV-Jeugdtornooi voor meisjes op 6 april !

 

 • Leeftijd: 2000-2005 (10-15 jaar)
 • Locatie: Vlug Vooruit, Fortsteenweg 1, Merksem
 • De finale in het Rivierenhof
 • Er wordt 5 tegen 5 gespeeld
 • Inschrijven kan erg eenvoudig tot 23 februari via dit inschrijvingsformulier
Wij zijn verheugd dat er zo voor de eerste keer in de geschiedenis een meisjesreeks wordt ingericht op dit KVV-jeugdtornooi, het grootste recreatieve voetbaltornooi van Vlaanderen! 
 

Nieuwe huisstijl ...

Onze eerste ploeg en onze junioren spelen in een nieuwe uitrusting conform onze nieuwe huisstijl. Wij danken onze sponsors die dit mee mogelijk hebben gemaakt !

 

Geen wedstrijden dit weekend (31/01) voor jeugd !

KVV heeft morgen alle jeugdwedstrijden afgelast ! Ook de trainingen op VV gaan niet door vanavond.

Tot in internationale wateren ....

en daarom toegelaten in de VV on tour rubriek !

Lees meer

Spaghetti !

VOLZET !

 

De meisjes van de voetbalafdeling organiseren op vrijdagavond 6 maart een spaghetti avond (19hr). Gelieve tijdig in te schrijven gezien het aantal plaatsen beperkt is !

Inschrijven kan via de website en is definitief na het storten van 10 euro per persoon op rekeningnr. BE41 9731 2786 3010.

Pupillen A

Wedstrijd dit weekend van onze pupillen A wordt niet gespeeld door het forfait van MSC Antwerpen

Hervatting van de trainingen ....

Scholieren : 5 jan

Mini Miniemen : 6 jan

Meisjes & Junioren : 7 jan

Miniemen & Cadetten : 8 jan

Seniors : 8 jan

Jeugdzaalvoetbal tornooi 2014

Onze scholieren nemen ook dit jaar deel aan dit tornooi.

Ze spelen op dinsdag 23 december in de sporthal op de wilrijkse pleinen.

Wedstrijden :

10.00 Valaarhof 2 - VV

11.00 Olve 1 - VV

12.00 Helderhoek - VV

14.00 VV - Olve 2

16.00 VV - Valaarhof 1

 

Tussenstand fairplay klassement tot 31 oktober

Mini Miniemen beide ploegen meer dan 95%

Miniemen meer dan 95%

Cadetten tussen de 90 en 95%

Scholieren minder dan 85%

Junioren tussen 85 en 90%

Seniors minder dan 80%

 

VV Kwis 2014

Enkele sfeerbeelden van de kwis editie 2014 zijn te vinden in onze fotoalbums.

Noteer alvast 20 november 2015 voor de derde editie van onze geslaagde kwis.

 

Nieuwe rubriek ....

We lanceren een nieuwe rubriek op onze website.

Trek een foto in het buitenland met uw VV sjaal of vlag en we plaatsen hem op onze website !

Het goede voorbeeld komt uiteraard van onze voorzitter.

 

 

Lees meer

België vs Wales

Nu zondag om 18hr België-Wales op groot scherm !

Iedereen welkom !

Kwis 2014

Bosnië - Belgie

Vanavond is de kantine open vanaf 20hr.

We kunnen dan samen onze rode duivels aanmoedigen !

Meer over de meisjes ....

Neem eens een kijkje op http://womenfootball.org/kvv_damesvoetbal.htm voor meer foto s.

 

Geslaagde meisjesdag !

Dankzij een massale opkomst van familie en supporters was de meisjesdag een groot succes.

Onze meisjes toonden hun enthousiasme aan supporters, sponsors en het bestuur.

Het was een spannende wedstrijd en we speelden 1-1 gelijk tegen Simikos.

Foto s zijn te bekijken in een album op onze website.

Uiteraard hopen de meisjes jullie nog vaak te mogen ontmoeten dit seizoen. 

We danken iedereen die deze mooie dag heeft mogelijk gemaakt !

De meisjes, Rudy en Geert

Trainingen senioren

Vanaf nu trainen de senioren enkel nog op donderdag.

Trainingsuren zijn 19.30u tot 21.30u.

de dinsdagtraining komt dus te vervallen.

Bekernieuws

Wisselend succes in de bekerwedstrijden ...

VV1 verliezen met 3-2 en de Veteranen winnen met 7-2

Mini-miniemen winnen tornooi Simikos

Een mooi begin van het nieuwe seizoen voor onze mini-miniemen. Ondanks het feit dat de meeste spelers amper tot nooit met elkaar hadden samengespeeld zijn ze er in geslaagd om met mooi combinatievoetbal het tornooi van Simikos op hun naam te zetten. Na een vlotte overwinning tegen Driehoek en een moeizame zege tegen Ossmi, verslikten zij zich even in Simikos. Doch na wat rekenwerk bleek dat onze ploeg alsnog naar de finale mocht. Daarin bleek Vlug Vooruit duidelijk de sterkere te zijn tegen een moedig Nieuw Stabroek.
 
VV - Driehoek:     4-0
Ossmi - VV:          0-1
Simikos - VV:        1-0
 
Finale:
 
VV - Nieuw Stabroek:  2-0
 
Nogmaals een dikke pluim op de hoed van de spelers en supporters!
 
 

Tornooi Simikos

Onze mini miniemenn winnen het tornooi op Simikos !

De scholieren brengen een fair play trofee mee naar huis !

Eerste nederlaag

Onze seniors zijn gisteren verloren op Driehoek met 3-0

Seniors Vlug Vooruit winnen de Beker van Schoten

Vlug Vooruit heeft voor de 1ste maal het tornooi van Simikos gewonnen.
Na 4 wedstrijden bleken zij de sterkste van de 5 te zijn.
 
Simikos - Vlug Vooruit  0-2
Vlug Vooruit - Koningshof  3-2
Seja - Vlug Vooruit   0-1
Vlug Vooruit - OSSMI   0-0

Op dit goed georganiseerd en mooi bezet tornooi hebben onze jongens laten zien dat zij stilaan klaar zijn voor het grote werk.

Wijnegem - Vlug vooruit 3-5

Een oproep

Beste leden,
 
Duik eens in uw paperassen en pijnig uw geheugen een keer om ons te helpen.
 
Volgend jaar bestaat Vlug Vooruit 70 jaar.
Afdeling voetbal neemt het initiatief om hieromtrent iets te organiseren.
 
In onze administratie kunnen we wel informatie terugvinden van wat er in de loop van de jaren op V.V. gebeurde.
Echter, dit is niet voldoende om een echt archief aan te leggen.
We zijn er zeker van dat u in een kast nog wel een mapje vindt met papieren of foto’s uit een bepaalde periode van onze club.
Als u er even over nadenkt of met gelijkgestemden er even over praat, komen er zeker anekdotes, personen, data naar boven die ons kunnen helpen.
 
Verzamel deze informatie, zet uw gedachtenmateriaal even op papier en bezorg het ons aub.
 
voorbeeld:
wanneer werden afdelingen opgericht en met welke mensen ? (sommige afd. bestaan niet meer)
       wie waren de voorzitters en hun bestuur ? in welke periode ?
     op welke locaties werden de verschillende sporten uitgeoefend ?
    welke mensen hebben op de één of andere manier een grote rol gespeeld binnen VV ?
 
U kan al uw informatie afgeven in onze kantine t.a.v Nancy of Rudi,
 
Dank van te voren !
 

Eerste oefenwedstrijd

Onze eerste wedstrijd in de voorbereiding tegen Racing Kiel hebben we gewonnen met 0-1.

Het was een evenwichtige partij waarbij VV kort voor rust het enige doelpunt lukte.

Nieuwe huisstijl uitrusting Vlug Vooruit

Vanaf het komende seizoen worden de uitrustingen van onze ploegen stelselmatig vernieuwd.

Zoals Rome niet op 1 dag werd gebouwd, zal dit gespreid over de volgende seizoenen gebeuren.
Met hulp van sponsors kan dit proces versneld worden. 
Indien je sponsors met interesse kent, aarzel niet om contact op te nemen met het bestuur.
Verschillende mogelijkheden op gebied van publiciteit mogelijk.

 

Hervatting trainingen bij Vlug Vooruit-voetbal

Pupillen

Geboortejaren 2006-2007-2008-2009

Trainer : Tim Verschueren

Vanaf woensdag 27 augustus, van 18.00u tot 20.00u

 

Miniminiemen

Geboortejaren 2004-2005

Trainers : Niels Govaerts en Christophe Verhaert

Vanaf dinsdag 19 augustus, van 18.00u tot 20.00u

 

Miniemen

Geboortejaren 2002-2003

Trainer : Eddy Verhaert

Vanaf dinsdag 19 augustus (dinsdag & donderdag), van 18.00u tot 20.00u

 

Cadetten

Geboortejaren 2000-2001

Trainers : Philippe Renier en Hugo Schrickx

Vanaf dinsdag 19 augustus (dinsdag & donderdag), van 18.00u tot 20.00u

 

Scholieren

Geboortejaren 1998-1999

Trainers : Luc Lambrechts

Vanaf maandag 11 augustus (maandag & woensdag) van 20.00u tot 21.30u

 

Junioren

Geboortejaren 1995-1996-1997

Trainer : Pedro Gutierrez Diaz

 Vanaf maandag 11 augustus (maandag & woensdag) van 20.00u tot 21.30u

 

Meisjes

Geboortejaren 1996 tot 2002

Trainer : Rudy Ceulemans

Vanaf woensdag 20 augustus van 18.00u tot 20.00u

 

Seniors

Trainer : Tony Van Hul

Vanaf dinsdag 5 augustus (op dinsdag en donderdag) van 19.00u tot 21.00u

 

Keeperstraining

Trainer : Dave Deswarte

Vanaf woensdag 27 augustus
van 18.00u tot 19.00u : meisjes en miniminiemen
van 19.00u tot 20.00u : miniemen en cadetten
van 20.00u tot 21.00u : scholieren en junioren

 

 

Nieuwe spelers kunnen zich aanbieden op de voornoemde trainingsdagen. Na 1 training kan er, in samenspraak tussen de trainer, speler en eventueel ouders aangesloten worden. 

Sfeerbeelden Brasil 2014

Enkele sfeerbeelden van Brasil 2014 op Vlug Vooruit zijn terug te vinden in ons fotoalbum.

 

Nieuwe analist, bestuurslid of ......

Vlug Vooruit versterkt zich voor het volgende seizoen met een analist...
Voorzitter sluit contract af met Jan Mulder ?

 

Beker van Antwerpen

Zondag 31/8/14
 
De Kroon/Geitenhof - VV1

VV-Vets - Helderhoek (opgelet 2x35 !)
 
Zaterdag 6/9/14
 
Miniminiemen :  Groenenhoek - VV
 
Miniemen : VV - Nieuw Polonia
 
Cadetten : VV - Valaarhof
 
Scholieren : Helderhoek - VV
 
Juniors : Groenendaal - VV 

Voorlopige reeksindeling !

>

Voorlopige reeksindelingen ploegen Vlug Vooruit seizoen 2014-2015
       
Tweede afdeling Reserven 2A Reserven 6B Reserven 6C
De Kroon Bacwalde Berkenrode Andalucia
Deurne OB Berkenrode Brasschaat Atlanta
Emirdagspor Cantincrode Cantincrode Kontich
Olse Nieuw Stabroek Deurne OB Laar
Noorse Olse Ik Dien Noorse
Polonia Olvac Kiel-Johnnyboys Ossla-Rozemaai
Rapid Ossmi Moretusburg Polderster
Seamen s Chile Oxaco Polet FK Ruggeveld
Sint Jozef Patro Hoevenen Polonia Seja
Vaso Rapid Sint Michiel Stabelino
VV1 Seja VV-Vets A Turksport
Vos Reinaert VV-beloften   VV-Vets B
       
       
Pupillen B Mini Miniemen A Mini Miniemen E Miniemen C
Bacwalde Driehoek Belgica Berkenrode
Belgica Groenendaal  Berkenrode Deurne OB
Driehoek Groenenhoek Cantincrode Koningshof
Groenenhoek Nieuw Stabroek Driehoek MSC Antwerpen
Laar Noorse Helderhoek Nieuw Boechout
MSC Antwerpen Olve Noorse Nieuw Polonia
Olse Ossmi Ostan Olvac
Olve Patro Hoevenen Patro Hoevenen Oxaco
Seja Rapid Sava Rapid
Stabelino Simikos Sint Jozef Simikos
VDP VDP VV-Minimin B VDP
VV-Pup A VV-Minimin A   VV-Miniemen
      Vos Reinaert (BK)
      Vremde
       
       
Cadetten C Scholieren B Juniors B  
Groenenhoek Deurne OB Bavelco  
Helderhoek Groenendaal Driehoek  
Koningshof Helderhoek Groenenhoek  
Laar Ik Dien Ik Dien  
Nieuw Boechout (BK) Nieuw Stabroek Koningshof  
Nieuw Polonia Noorse Noorse  
Nieuw Stabroek Olve Oxaco  
Olvac Ostan Stabelino  
Olve Rapid Valaarhof  
Ossmi Stabelino VDP  
Patro Hoevenen VDP VV-Juniors  
Valaarhof VV-Scholieren    
VV-Cadetten Vremde    

Medailles en oorkondes

Proficiat Miniemen, Scholieren en Mini Miniemen !!!

Eretekens KVV

Eretekens KVV leden Vlug Vooruit :

Brons :

Peter Rooms, Erik Tahon, Erik Daems, Dimitri Van Collie, Peter Steenwegen, Nico Claessen, Dave Gedopt, Jan Coppé, Eddy Verhaert

Zilver:

Niels Govaerts, Dieter Hetzheim, David Maesen, Dirk Abel, Jef Dierckx, Dieter Van Gool, Peter Herbosch

Goud :

Bruno Vandenbroucke, Peter Christiaensen.

PROFICIAT AAN ALLEN !

Mini-miniemen wuiven het seizoen uit!

Op zaterdagmorgen verzamelden zowel ouders als spelers van de mini-miniemen nabij het park van Brasschaat om een geslaagd seizoen in stijl af te ronden. Op het programma stond een rondje minigolf dat door iedereen met zeer veel enthousiasme en plezier werd afgewekt (de ene al wat competitiever dan de andere). Na afloop konden de kinderen genieten van een lekkere lunch en werd er uiteraard nog wat gevoetbald terwijl ouders en coaches gezellig konden samenzitten.

Meisjesvoetbal, meer dan de moeite waard!

Vandaag vindt het eerste KVV-meisjesvoetbaltornooi plaats voor clubs, verenigingen en scholen op peerdsbos. Met 13 meisjesploegen mogen we van een erg geslaagde eerste editie spreken. De start van iets moois... Meisjesvoetbal, meer dan de moeite waard!

 

Onze meisjes van VV hebben het uitstekend gedaan ! Zie de foto s in ons fotoalbum.

Bloemendaal school

Foto s zijn te vinden in onze fotoalbums en neem ook eens een kijkje op de website van de school !

http://www.bloemendaal.be/index.html?n=Main.20140516voetbalinit

Mini Miniemen einde seizoen

Het seizoen zou niet op passende wijze afgesloten kunnen worden indien we niet nog een leuke activiteit met al onze mini-miniemen zouden kunnen doen.
 
Zoals eerder aangekondigd zouden wij een partijtje mini-golf willen combineren met een maaltijd voor de kinderen. Dit zou plaatsvinden in taverne Hemelhof te Brasschaat (gelegen nabij het park, http://www.hemelhof-brasschaat.be/)
 
Even voor 10 uur wordt er ginds verzamelen geblazen en kunnen onze spelertjes aan de slag op het mini-golfterrein. We rekenen hiervoor ook een beetje op de hulp van de ouders om onze jongens wat te begeleiden en in de gaten te houden tijdens deze activiteit. Rond 12:00 krijgen de kinderen een maaltijd (frietjes + kip nuggets) en een drankje aangeboden. Rond 13:00 wordt het einde voorzien, doch zij die willen kunnen uiteraard nog blijven zitten om na te praten over afgelopen en ook het volgende seizoen.
 
 

Scheidsrechters zijn steeds welkom bij Vlug Vooruit !

 Er zijn te weinig scheidsrechters dat is algemeen geweten.

Ook onze club zoekt nog naar extra  scheidsrechters. De bij onze club reeds aangesloten scheidsrechters worden steevast in ons  clubgebeuren betrokken. Zij worden uitgenodigd voor activiteiten en worden steeds voorzien van  een degelijke uitrusting.

Een opleiding en opvolging wordt verzorgd door KVV.
Er zijn verschillende formules, wedstrijden leiden enkel op zaterdag, zondag of beiden, behoren tot de mogelijkheden.

Heb je interesse, aarzel niet om contact op te nemen met secretaris Rudi Govaerts om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

Miniemen en cadetten

De coaches van onze miniemen en cadetten organiseren voor hun spelers een leuke namiddag vol spel en plezier. Het seizoen wordt afgesloten met een lekkere spaghetti !

Voetbal initiatieles in de school !

Donderdag 15 mei geven we een voetbal-initiatieles voor de kinderen van het 1ste & 2de leerjaar van de Bloemendaal school in Schoten.

Geslaagd paastornooi !

Wij danken alle aanwezige ploegen voor hun sportieve inbreng op ons tornooi.

Wij danken ook alle sponsors, scheidsrechters en helpende handen die deze organisatie mee mogelijk maakten.

Het bestuur.

 

Eerste kennismaking meisjes

Vandaag (16 april) zijn onze meisjes voor de eerste keer komen trainen.

Het was een leuke kennismaking met zeer gemotiveerde meisjes !

 

Programma paastornooi

Onze wedstrijden en schema van het paastornooi staan online !

Spaghetti

Spaghetti voor onze jeugdspelers !!!


Nu zaterdag 29 maart wordt er na de wedstrijd voor alle jeugdspelers en coaches een spaghetti aangeboden op de club.

Ouders die graag mee aanschuiven voor een spaghetti betalen de democratische prijs van 5 euro.

Wedstrijdballen

Geen wedstrijdballen gevonden