Tennis - Reserveren via TV App

Open de app en geef je lidnummer of e-mailadres in en druk op op “Ga Verder” als je je wachtwoord weet, indien je je wachtwoord niet zou weten dan kan je steeds drukken op “Hulp nodig”, dan sturen ze via e-mail de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Geef daarna je wachtwoord in, deze aanmelding dient maar éénmalig te gebeuren.

Nu kom je op het standaard beginscherm van de app, druk daar op “Reservaties” en in het volgende scherm op “Reserveer een terrein”. Op het volgende scherm zie je de kalender, kies de juiste dag, en zoek het terrein en het uur dat je wil spelen, druk op het vak ervan en daarna op “Terrein reserveren”

In het volgende scherm dien je je medespelers op te geven door op “Selecteer partners” te drukken. Typ daar de voornaam of naam en en je krijgt de lijst van personen die hieraan voldoen te zien, gelieve de juiste persoon te selecteren en druk daarna op “Bewaar”, herhaal dit tot alle spelers zijn geselecteerd en bevestig door op “Terrein reserveren” te drukken.

U krijgt nu een bevestiging dat de reservatie gelukt is, alle spelers zullen ook een mail ontvangen. Druk op “Terug naar reservaties”, zoals u ziet geeft de app een overzicht van uw reservatie, om eventueel wijzigingen aan te brengen of te verwijderen kan u de reservatie bewerken door op het icoon te drukken. Uw reservatie is nu volledig in orde, veel plezier!